Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Secțiile ATI din Satu Mare, aproape pline. Prefect: „Trebuie să oprim numărul pacienților care ajung în spitale”

Secțiile ATI din Satu Mare, aproape pline. Noul prefect al județului Satu Mare, Altfatter Tamas, a declarat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, că nu este necesar ca județul Satu Mare să apeleze la spitalele din județele vecine pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19, însă trebuie oprit numărul pacienților care ajung în spitale, dat fiind faptul că majoritatea paturilor de la ATI sunt ocupate.

„Dacă discutăm despre entități COVID, numărul persoanelor internate și la noi în județ, exact ca și cifrele naționale, este în continuă creștere. Paturi libere mai sunt în spitale, în momentul de față nu există necesitatea să facem apel la spitale din jurul județului nostru, să transferăm bolnavi. Ne descurcăm pe plan local, dar trebuie să oprim cumva numărul pacienților care ajung în spitale. […] Pe partea de ATI, majoritatea paturilor sunt ocupate, indiferent că discutăm despre ATI Spitalul Județean Satu Mare sau discutăm despre paturi ATI Carei. […] Cu ce avem noi noroc este faptul că, în decursul timpului, s-a reușit achiziția de medicamente care sunt cuprinse în protocolul medical care este acceptat la nivelul țării noastre”, a spus Altfatter Tamas.

Emisiunea integrală, în videoclipul următor:

4 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Oferiti cu titlu GRATUIT C,D3 si Zinc ! Exista studiu conform caruia reduce mortalitatea cu 80% . Doar administrarea de D3 .
    Renuntati la softurile de doi lei si dati bani pentru salvarea oamenilor .

    • jhgjhg Răspunde

      Poate scopul lor nu e sa reduca mortalitatea . Altfel nu i-ar lega la pat pe oameni . Parca vad cum urla cate unu de nervi ca e legat, cum mareau doza . Acuma o ramas fara seringi si se umple spitalu

  2. Dacus Răspunde

    Ba bine ca hungurii au stocuri de Favipiravir, medicament care se ia de la farmacie si administrat la inceput, opreste escaladarea bolii, nu se ajunge la spital. Pt cei care ajung tarziu la spital au Bamlanivinuvab, tratament facut si de Trump. Iar la vaccinare baga mare, in Mai vor sa deschia totul. La noi nimic, politicienii ocupati cu cearta politica, si afacerile proprii.

  3. Satmar Răspunde

    Alooo prefectura ia ridicati va fundurile de pe scaune si iesiti pe teren la
    Controale in restanurante piete magazine la toate nu asa o zi pe luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.