Ultima actualizare: azi, 08:31
Locale

Aida (2 ani) din Satu Mare, bolnavă de leucemie, are nevoie de un medicament din străinătate

Aida, fetița în vârstă de doar doi anișori diagnosticată cu leucemie, are nevoie acum mai mult ca oricând de ajutorul nostru. Micuța are nevoie urgent de un medicament care însă nu se găsește la noi în țară, iar familia face apel la oamenii cu suflet mare care ar putea să achiziționeze acest medicament din străinătate.

,,Aida Varga are urgent nevoie de acest medicament. Doctorii au spus că în țară nu se găsește, de aceea apelăm la ajutorul dumneavoastră! Dacă se găsește un binevoitor din străinătate dispus să cumpere acest medicament (plătim contravaloarea) în cel mai scurt timp posibil, ar ajuta enorm la starea de sănătate a micuței Aida. Avem nevoie neapărat de chitanță/bon de casă din momentul achiziției pentru a-l putea înmâna doctorilor (fără bon sau chitanță nu se accepta medicamentul în spital)”, se arată în apel.

Se strâng bani, alimente și haine

O campanie umanitară a fost începută pentru a ajuta familia greu încercată din județul Satu Mare, a cărei mezină a fost diagnosticată cu leucemie.

„Varga Anita domiciliată în sat Oar are o fetiţă în vârstă de doar 2 anişori care a fost diagnosticată cu LEUCEMIE. Are organele mărite și gaură la inimioară. Momentan se află în Cluj sub tratament, din păcate familia se află într-o situaţie financiară dificilă. Mămica fiind cu micuţa Aida la spital, tatăl nu mai poate lucra deoarece trebuie să stea acasă cu ceilalţi 3 copii. Familia are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea trece de această grea încercare. Este nevoie de alimente, hăinuțe și bănuți. Mulţumim în numele familiei! Dumnezeu să o ajute pe micuţa Aida!”, este mesajul campaniei.

Contul pentru donații:

Varga Anita Emese
RO18INGB0000999907639143

Un comentariu

  1. Gagga Răspunde

    Ma scuzati ,dar daca platiti contravaloarea medicamentului,de ce nu-l cumparati direct de pe http://www.farmaexpress.ro ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.