Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

UDMR, anunț oficial: Altfatter Tamas, prefect de Satu Mare

Guvernul a numit în ședința de astăzi patru prefecți propuși de UDMR, printre ei aflându-se și Altfatter Tamás, care a îndeplinit pâna acum funcția de subprefect al Instituției Prefectului Satu Mare.

În urma deciziei, Altfatter Tamás a declarat: “Uniunea mi-a încredințat o mare responsabilitate. Consider că am demonstrat de-a lungul anilor precedenți, că am experiența și calitățile necesare pentru a reprezenta interesele tuturor sătmărenilor.”

Altfatter Tamás are 42 de ani, este avocat și economist, iar începând din anul 2014 îndeplinește funcția de subprefect al județului Satu Mare. A absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, specializarea economie, apoi s-a înscris la Facultatea de Drept a Universității Vasile Goldiș din Arad. În 2016 a absolvit cursul de formare a funcționarilor publici. Cariera administrativă a început-o în 2004 la Direcția Impozite și Taxe Locale ca și consultant financiar și mai târziu ca director general. Începând din martie 2014 este subprefect al județului Satu Mare, printre responsabilitățile sale fiind controlul juridic al deciziilor administrative, monitorizarea activităților instituțiilor subordonate și implementarea diferitelor programe guvernamentale. Este căsătorit și tată a doi copii.

Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe.

Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad- Tóth Csaba, Cluj –  Tasnádi István Szilárd, Satu Mare –Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect, Sălaj – Dari Tamás”, a anunțat UDMR.

21 comentarii

  1. mae Răspunde

    pnl ati facut treaba buna multumim anticipat ……viso latos,succes noului perfect ………nul apuca craciunul in functie

  2. Satmarean Răspunde

    Oricum mai bun decât Bud Radu !

  3. Unu Răspunde

    Bravo Tomi, eridyi továb !!!

  4. Unguru Răspunde

    Intolerabil și incredibil ! După ce președintele CJ și primarul municipiului reședința de județ, (si primarul municipiul Carei- primar ales, dar șovin dovedit !), sunt tot maghiari care se închină steagului unguresc de la Budapesta (poate că reușiți să mă contraziceți ?), să numești și un prefect tot de etnie maghiară, asta ori este o trădare ordinară ori o prostie incredibilă. Bravo PNL, bravo Ludovi Orbán-român adevărat !

    • Uncuru phulan Răspunde

      Daka nuti convinye, dutye gyinkolo de Karpati ka estyi foartye frustrat fratyili miu. Da dijaba scriu ca nu inseleje aia unu neuron al tau de cretyinoid se estyi ba papalaptye se estyi ba, cacat cu otyi.

  5. taran Răspunde

    Nu exista “dupa ce…..”, cei enumerati de tine au fost alesi de popor, nu erau numiti, mai putin Alfatter, care este unul din cei 5 prefecti de la UDMR, care este la GUVERNARE, si a primit si el 5 fotolii de prefecti din 42. Dupa capul tau unde trebuia pus un prefect maghiar, in Teleorman sau Dolj ????? Esti prost, stai jos, nota 1.

    • Plm Răspunde

      In Debrecen

    • UnMoldovean Răspunde

      La ma ta , exact acolo. Tradator de tara
      Mai lipseste steagul…. aia secuiesc…..

      • Florin Rachitan Răspunde

        Îmi pare rău că mama ta aștepta un copil, dar tu ai venit !!!!!! Idiot sovin .

        • UnMoldovean Răspunde

          Auzi tu Florine, nu ai ceva pastile sau medicament contra sovinismului meu? Nu ma vrea nici moldovenii si nici oltenii pe mine frate. Nici la psihiatrie nu ma mai vrea. Oare este grava situatia mea? Ce parere aveti fratilor romani?

        • UnMoldovean Răspunde

          Auzi Florine…. cat primesti de la partid sa ti vinzi sufletul? Ziaristul p* lii …
          Esti cumparat la kilogram….. independenta …adevar…free press…este? In IAD…
          m*rtii m*t* de traitor

          • Ion Iliescu

            Bine vorbesti fratele meu moldovean. Esti de al nostru din pesede. Lasa ca vom mai fi noi la ciolan.

          • c-block

            Eu nu înțeleg în logica ta primitivă un lucru. Altfatter ăsta de nu știu când e suprefect. Te-a luxat cu ceva? Nu. Și-a făcut treaba? Da. A fost bun ca subprefect cât ceilalți de dinaintea lui? Da. Atunci? Și de unde și până unde dacă un cetățean român de etnie maghiară este numit în funcție se cheamă trădare? Varză ești! Ba nu! Chiar kimchi! A mai fost și înainte prefect maghiar în Sătmar (Riedl) și s-a achitat de datorie. Chiar am scăpat cu ocazia asta de minunea cu bulane de elefant pseudoziarista preferata lui Anderco. Aia cu Gașca Zurlii.😱🤮🤮🤮

    • Cojak Răspunde

      Eu zic că dacă îl puneau în Teleorman aveau și aia de acolo o șansă să evolueze…

  6. tabu Răspunde

    Orasul Sātmar a fost construit incepind cu 1000 de in urma de catre maghiari. Cind au aparut conducerea din Bucuresti numai au stricat. Asa ca ciocul mic.

  7. Uncuru phulan Răspunde

    Noi suntyem boboru’ romany aici in Ardyeal baaaaaa… Noi moldovenyii … Si fratili nostrii romanyii. Se vreti baa

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Celor care nu le convine sa-si indemne neamurile sa iasa la vot nu sa stea la carciuma.

  9. Gerula Răspunde

    Pentru toți ăștia care va considerați mari maghiari, precum și pentru cei care se consideră mari romani, s-a demonstrat științific după teste ADN, că originile genetice ale ambelor popoare sunt asemănătoare, maghiarii care au venit din Asia au dispărut demult, peste 70% din ADN-ul actualilor maghiari este comun cu al vecinilor, români, sârbi sau slovaci, adică majoritatea au fost maghiarizați in decursul secolelor, la români asupra adn-ului și-au lăsat amprenta și popoarele migratoare ce au trecut pe aici secole la rând, slavii, celții și alții.
    Așa că nu va mai înjurati unii pe alții pentru că trăiți împreună pe acest pământ de cel puțin 1000 de ani.
    Deci indiferent că îl cheamă Tamaș sau Radu felicitari lui daca e un om de calitate.

  10. vasile Răspunde

    1 primarul si presedintele Consiliului judetean sunt alesi?
    2. prefectul este numit?
    3. UDMR nu are prefect in Mures si Covasna. De ce
    4. functia de prefect pierduta in Mures sau Covasna are valoare mult mai mare decat cea din judetul Satu Mare
    5. locomotiva UDMR in judetul Satu Mare ramane oricum Kereskenyi Gabor, fara el ceilalti Pataki, Altfatter etc., nu se descurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.