Ultima actualizare: azi, 21:38
politia satu mare
Locale

UPDATE. Percheziții DNA la Poliția Satu Mare! Suspiciuni la reabilitarea sediului IPJ

Percheziții DNA la Poliția Satu Mare. Procurori din cadrul DNA Oradea (Direcția Națională Anticorupție) fac verificări, în aceste momente, la sediul IPJ Satu Mare de pe strada Cuza Vodă.

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii PortalSM, acțiunea DNA ar viza efectuarea unor anumite achiziții pentru reabilitarea sediului. Există suspiciuni care planează asupra anumitor angajați care au legătură cu contractele de achiziție, procurorii urmând să clarifice aceste aspecte. Recent, aici au fost înlocuite geamurile și s-au fost făcut diverse renovări.

Deocamdată, nimeni nu a furnizat informații oficiale. Pentru corecta informare a sătmărenilor, PortalSM a solicitat instituțiilor abilitate să comunice în mod oficial motivul verificărilor.

Știre în curs de actualizare…

Citește și:

7 comentarii

 1. Gyuri Răspunde

  Hoho!
  😁😁😁
  Si nu a trecut un jumate de an de la investirea guvernului.
  Până in decembrie…
  Haida no!

 2. mae Răspunde

  iohanis e de vina !!!!! ba da prost esti (ghyuri)

 3. Xpert68 Răspunde

  Sunt multi sefi in politie pusi de psd, acuma bate vantul schimbarii!!! Ca asa e traditia!!

 4. Satmarean Răspunde

  Rusine Portalsm pt. ca stergeti comentariile care nu convin ‘unora’. S-a simtit vizat cineva
  ca s-au musamalizat dosare penale la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice si ar trebui sa se uite DNA si acolo ?

 5. Gheorghe Răspunde

  Cum sa deranjezi odihna si manariile ,,organelor de stat”.Ei sunt intr-o continua letargie in asteptarea…pensionarii la 40 de ani sau poate la 30,de ce nu?Ca doar ei ,,lucreaza in conditii grele”.Chiar asa sa veniti pe nepusă masă si sa intrati cu bocancii(DNA)in bucataria si dormitorul melitiei din satmar!!!???Cata nerusinare sa nu dati un telefon sa va asteptam cu pita si sare sau cu palica de-a lui bran,sa va arătăm că la noi totul este,,așa cum am stabilit”.O sa se schimbe câțiva care nu corespund,sau o sa corespundă cei actuali,adică vor jura fidelitate pentru noii șefi ai țării?Praf in ochii oamenilo!Credeti ca aceasta descindere este ceva serios?ceva care sa schimbe atitudinea organelor fata de muritorii de rand?….așteptari inselate.Absolut nimic nou,totul va reveni,,la normal”peste o săptămână maxim o luna.

 6. Altu Răspunde

  Unde este Europolul să ne explice cum stă treaba. Să ne spună cum sunt ultragiați bieții apărători ai legii și dreptății,cu salarii mizere. Iar aceștia ca să nu moară de foame au trebuit să se înfrupte din avutul obștesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.