Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Accident pe Calea Traian! O mașină a pătruns cu viteză pe contrasens

Un accident rutier a avut loc, în jurul orei 20.00, pe Calea Traian din municipiul Satu Mare. Un șofer care, potrivit IPJ Satu Mare, nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată regulamentar pe contrasens.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției, ambii șoferi au fost audiați și au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero la ambii conducători auto.

Accidentul a rezultat doar cu pagube materiale.

7 comentarii

  1. 32 paralel Răspunde

    Una din chestiile primitive in tara asta este asta: sa chemi/vine politia singura la un accident intre 2 vehicule doar cu pagube materiale. Treziti-va romanilor,ca doar de aia poti face constatare amiabila, fara sa mai vina slugile. Dar cum am zis,primitivi… au nevoie si de gabori sa se descurce. Mai iesiti din gaura asta de tara , poate va desteptati putin.

    • hAuleuMaica Răspunde

      Primitivi sânt cei care refuză să facă ințelegere amiabilă ,sau să nu recunoască vina,sau,sau etc și se apelează din aceste motive la poliție. Așa că inteligentule nu mai face oamenii primitivi ,prin cunoștințele tale de circulație ,și problemele din trafic pentru că ești * 100/°paralel . Ia te uită cocalarul ,a descoperit aerul,ai și tu BmW.

  2. X Răspunde

    Mai prost ca tine nu cred ca este.

  3. Marian Răspunde

    Are dreptate omu’ . Plm ,nu is in stare majoritatea sa isi complecteze singuri constatarea. Si mai vreti sa fiti la un nivel european, vai de pwla voastra iobagilor.

    • hAuleuMaica Răspunde

      @X și Marian. Alaltăieri ,pe Deportati după piață ,a intrat unul in mine din spate , mergeam normal cu client in mașină fără frâna bruscă ,am primit izbitura.M-am oprit să văd ce sa intâmplat .Bara din pate lovita ,crăpată ,nr indoit căzut ,iar cel care ma lovit sa facut că plouă , dun contră ma luat el la misto , să -mi văd de treabă că am oprit brusc etc,etc … Spune-mi inteligentule cum și cu cine să fac amiabila. Am mers la poliție ,după care a apărut și el și sa ales cu amendă și puncte penalizare . Nu era mai bine să fie amiabilă și scăpa fără amendă,fără puncte și cu asig . curată .Asta pentru cultura voastră, deoarece șoferii serioși știu bine treaba asta…..

      • X Răspunde

        Te-am facut prost pentru fraza asta fara rost ” Ia te uită cocalarul ,a descoperit aerul,ai și tu BmW. “

    • Lol Răspunde

      Bine ca știi tu sa “complectezi” 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.