Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Accident surprins LIVE în Satu Mare. Două maşini avariate

Accident surprins LIVE în Satu Mare. Accidentul produs sâmbătă seara pe str. Ady Endre din municipiul Satu Mare a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Din imagini se vede cum un autoturism care porneşte de pe loc, semnalizează încercând să vireze la stânga pentru a se întoarce şi a fost lovit de un alt autoturism care venea din spate şi care a încercat să îl depăşească.

În urma un autoturism a fost proiectat pe spaţiul verde.

Se pare că nimeni nu a fost rănit.

 

 

12 comentarii

  1. Cetateanul turnentat Răspunde

    Cocalarul cu BMW venea mult din spate, avea tot timpul sa opreasca, daca nu avea cu mult peste viteza legala.
    Era mult in spatele omului care a semnalizat ca merge la stanga.
    Ati oobservat ca astia cu BMW nici nu prea semnalizeaza? De parca tot drumul e al lor!

    Sunt so soferi cu BMW care au bun simt, dar nu multi.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Dacă faceți un minim efort și vizionați materialul video (sunt doar 16 secunde, atâta timp aveți dacă aveți și minute bune de comentat!!!), deci atunci sigur observați că cel cu VW semnaliza de zor stânga că vrea să plece din poziția staționară. Una bucată autovehicul aflat în trafic înaintea BMW a reușit și “performanța” să sesizeze acest aspect și fără a produce vreun accident a reușit să îl ocolească!!! Cel cu BMW se pare că ține morțiș la integritatea fizică a mașinii proprii.😱🤮🤯😤 Asta e!

  3. c4s Răspunde

    cine face manevra la stanga trebuie sa se asigure ca poate sa o faca

    • radical2 Răspunde

      Sa se asigure , dar nu neaparat din spate. adica de unde vine bmw-ul. In acest caz se depaseste pe dreapta. PLus si viteza mare. Deci e clar cine e vinovat.

  4. Ciuciu Răspunde

    @”C4s” Cine face manevra de depasire trebuie sa se asigure ca poate sa o faca.

  5. Ciuciu Răspunde

    Nici BMW-ul asta nu 50-60 km/h avea. Oare ce numar de inmatriculare o fi avut? “GOD”? “BOS”? “ROI”? “CIA”? “AUR”? “HAM” de la Hamilton?

  6. shumaheru Răspunde

    USR ….

  7. Ășâțî Răspunde

    E greu să te asiguri, când vine o rachetă din spate. Nici nu-i poți estima viteza, mai ales seara. Dacă ăla din spate venea cu viteza legală, nu se întâmpla acest accident. Dar cum nu se poate dovedi viteza lui, singurul vinovat va fi cu siguranță cel cu VW.

    • Stefan Răspunde

      Se poate dovedi viteza acestuia, din filmare, fara probleme. Punct de reper 1, apoi punct de reper 2 (se masoara la fata locului oricand, distanta intre cele doua), raportat la timpul necesar parcurgerii intervalului in cauza. Viteza BMW-ului era mult, mult prea mare fata de cea admisa pe portiunea de drum respectiva, este evident. E bine totutsi ca nu s-a intamplat nimic grav cu cei implicati, Ca putea fi mult mai grav, dar au avut sansa.

      • altu fără bmw Răspunde

        Asta poate și din cauză că VW nu prea avea viteză.

      • Ășâțî Răspunde

        Eu știu că se poate determina viteza BMW-ului pe baza filmării, dar tu îi vezi pe cei de la poliție stând pe o înregistrare făcută de o cameră video neomologată, să calculeze acea viteză? Că eu nu prea…
        Și chiar dacă s-ar determina viteza celui cu BMW, nu știu ce pondere are în cauzele accidentului. Cel mai simplu, să dea vina pe cel cu VW, și s-a terminat bâlciul.
        Eu am avut un caz asemănător. Eu viram la stânga, în spatele meu o coloană formată din 3-4 mașini. Unu a țâșnit din spate, a depășit cu viteză foarte mare toată coloana, și m-a prins la nivelul roții din spate. Din două mașini din spatele meu mi-au zis, că dacă vreau, ei vin de martori să susțină, că ăla din spate a avut viteză foarte mare, și din cauza asta s-a întâmplat accidentul. Eu m-am dus la poliție, am explicat acolo la doi polițiști (neoficial), ce s-a întâmplat. Ei au zis că numai eu sunt de vină, că nu m-am asigurat. “Dar ăla din spate a avut viteză” – ziceam eu. Răspunsul polițistului: “Și ce? Dumneavoastră nu ați avut viteză, ați stat pe loc…?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.