Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Satu Mare: Angajatele unui centru de vaccinare, surprinse la o ‘’șuetă’’. În timp ce oamenii așteaptă la rând

ACTUALIZARE. Potrivit informațiilor PortalSM, cele două asistente erau în pauză, în timp ce se efectua aerisirea, conform procedurilor.

Știrea inițială:

Două femei, angajate la un centru de vaccinare din municipiul Satu Mare, au fost surprinse în această după-masă, marți, 2 martie, la o ”șuetă” în curtea centrului. Asta în vreme ce mai mulți sătmăreni așteptau să fie vaccinați împotriva Covid-19, spune o sătmăreancă.

O sătmăreancă spune că cele două femei, echipate în haine de protecție, au stat la țigară și cafea în curtea centrului de vaccinare.

,,Centrul de vaccinare Avram Iancu din Micro 16. Eram în trecere și sunt indignată. Stăteau afară în timpul programului la țigară și cafea, îmbrăcate în haine de protecție. Mai mulți oameni stăteau la coadă și așteptau să intre să se vaccineze”, spune sătmăreanca.

19 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Unde e randul d-na,ca eu nu-l vad pe filmare??? In timp ce vb prostii, un om era afara , care probabil astepta pe cineva, si au venit inca doi care au tot intrat,de aici concluzia ca primul astepta pe cineva,altfel ar fi putut intra si el inaintea celor doi,dar asa ne place unora sa vb aiurea. Mai bine te-ai fi grabit acasa ….poate ai treaba!!!!!

  2. hopa Răspunde

    O prostie, doar vorbiti sa va aflati in treaba. Nu se sta la rand acolo, totul merge foarte repede iar cei de acolo stiu ce au de facut. Mai mult de 20 minute( cu cele 15 minute dupa) nu sta nimeni. Cum pot fi unii atat de plictisiti de viata incat sa caute senzationalul in nimic!?

  3. Dan Răspunde

    Un filmulet foarte frumos.
    Ei nu au voie sa au o pauza de cafea/tigara.

  4. Unu Răspunde

    Da ce-i tu, n-au voie bietele femei să iasă la o gură de aer curat și să tragă o beșină ???. Ești culmea tu femeie, nu te supăra !!!

  5. unu Răspunde

    “decât” știri de rahat postați mai nou! N-am văzut la voi nicio anchetă jurnalistică adevărată “decât” copy paste de pe Facebook și din alte surse și eventual câte o poză de la vreun accident rutier. Ăsta-i jurnalism??? Vai de capul vostru.

  6. Altu Răspunde

    Angajatii statului cam multe besini trebuie sa traga, pana beau cafeaua se face noua si ,cam pe la unu si ceva nu mai prinzi pe nimenea. Nu-i de mirare ca toata lumea se înghesuie la stat, adica chiar la stat

    • Mari Răspunde

      Cică stau și fumează și î-și beau țigara 🤣🤣🤣🙉 Minunat, minunat 😂😂😂

  7. Flori Răspunde

    🤮mi-e scârbă de asemenea gunoaie ,că oameni nu îi pot numi. Nu mai poți trage un pârț că hop ! cineva te și filmează 😬

    • rrr Răspunde

      Totuși pentru ce sunt plătite și chiar bine de tot? Pentru pauzele lungi și dese sau pentru altceva? Întreb și io. Tu unde prestezi îți permiți așa senin toată ziua bună ziua pauze de tot felul?

      • UnMoldovovean Răspunde

        Auzi Pupincuristule…..ma ta nu te a chemat la ciorba, de aia bagi comentarii aici?
        Mars de aici.
        Esti cetatean de onoare din Bangladesh? I auzi cu pretentii..
        Orice angajat are si pauza de masa…..doar nu stam in jungle….. si aia de acolo stau pentru prosti ca tine acolo, ca in caz de ajungi acolo , nu mai scoti o vorba la nimeni ca au stat la tigara…..

        • rrr Răspunde

          Să mă p@pi tu undeva. Azta dacă îți permit. Pauza de țigară e una iar pauza de masă e absolut altceva. Te simți vizar cumva bujetar plătit prea bine ce ești? Ești în poză frustrato? I-auzi tu, Bangladesh! Dar tare informată mai elti! Se pare că ai informații din sursă sigură de la familia ta! Prea v-ați luat voi nasul la purtare de un an de zile! Voi și cu polițaii! Vă credeți niște Dumnezei de o vreme! Să nu aveți voi de mine că trag eu toate sporurile de pe voi luate pe nemerit!

          • Ooo

            Sugi **** rrr !!!. Mâncatyear covidu să te mănânce !!!

          • rrr

            @Ooo, nu cu tyine parlarăm. Și nu ți s-a permis să iei cuvântul. Așe că marș în colț și stai juma de oră pe jenunchi pe coaje de nucă spartă. De nu stai cuminte scot bota.

      • hAuleuMaica Răspunde

        prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrț

  8. Unul Răspunde

    Du-te la scoala, scarba barbara! Lucreaza tu o zi in locul lor si apoi stam de vorba!

  9. unu Răspunde

    minunat minunat- pai de pauza ai auzit tu minunata – esti de ultima speta , as vrea sa te filmezi ca tio trage unul sa-ti fie rusine

  10. Coco Jambo Răspunde

    Noh s-a gasit domnita ca trebuie sa faca ordine si disciplina in centrul de vaccinare… daca tot voiai sa fii credibila, trebuia sa filmezi si coada unde statea lumea. Nu prea am auzit ca in centre sa existe asistente sictirite, care sa faca figuri, asa ca filmarea ta e cam jenanta, domnita draga, asta ca sa fiu elegant.

  11. Una Răspunde

    N-o fi primit ieri nimic, precis de aceea era atât de revoltată j….a !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.