Ultima actualizare: azi, 10:35
Locale

Adrian Cozma: ,,Vești bune! Vom avea drum expres Satu Mare – Baia Mare!”

Deputatul sătmărean Adrian Cozma a anunțat astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că proiectul Drum expres Satu Mare – Baia Mare apare în Planul Național de Redresare și Reziliență aprobat de Guvern și va fi înaintat Uniunii Europene spre avizare.

,,Vești bune pentru sătmăreni și maramureșeni! Vom avea drum expres Satu Mare-Baia Mare! Premierul Florin Cîțu m-a asigurat de tot sprijinul pentru investițiile strategice ale județului și sunt convins că vom duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus.

Astfel, proiectul Drum expres Satu Mare-Baia Mare apare în Planul Național de Redresare și Reziliență aprobat de Guvern și va fi înaintat Uniunii Europene spre avizare. Sunt convins că proiectul va merge înainte. Vorbim de legătură strategică, care va lega județul nostru de Autostrada M3 și sigur de Maramureș. E una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră din județ și din întreaga regiune de nord a țării’’.

12 comentarii

 1. Sine Cora Răspunde

  Toata lumea te crede că acest drum se va face ! Sigur că da,la poolivară mai spre la toamnă !O să te mai voteze fraierii de vreo două trei ori până când cineva de treabă se va îndura și de Satu Mare ! Ia-ți de mână ortacii și mergeți până la Oradea,poate vă învață Bolojan niște chestii !

 2. H&R Răspunde

  ,,Vești bune! Vom avea drum expres Satu Mare – Baia Mare!” corect ar fi în situația actuală:
  ,,Povești bune! Vom avea drum expres Satu Mare – Baia Mare!”

 3. GemeZamfirescu Răspunde

  Bă da cam târziu cu stirea călărețule!Pe aici prin Săcmar se știa de vreo doua zile,scrise și in ziar mă!Tu ce faci aduci știrile cu calul in era digitalizării sau ești prea mic sa vezi scrisul la tv ?Si dacă stau bine sa ma gândesc ți-au luat-o ungurii înainte de doua ori,una ca despre ciotul asta de drum au povestit iudemereii încă din iarna și doi ,ca sa vezi mare ctitor de drumuri ce te crezi, ungurii fac o autostrada și tu și cu politrucii tai de cacat faceți un ciot sa va conectați !Bine și așa ,o sa se care romanii și mai repede din țara și o sa Rămâneți voi politicienii vizionari sa stingeți lumina!Diiii Bator,diiiii!

 4. Dan Răspunde

  Nimic nu e bine pentru voi. Nimic.
  Orice poate sa intample, numai comentarii negative vezi sub articol.

  Bravo Romania, pentru acest lucru suntem acolo unde suntem. Sub rahat cu 10 metrii.

  • H&R Răspunde

   Vezi ca altii fac bani frumosi din rahat, sau balegar sau gunoi, sau cum vrei tu! Depinde de atitudine si de cum poti invarti banii in lumea businessului.

  • GemeZamfirescu Răspunde

   Da mă Gigi nu ne convine!Si ce este rău sa nu ne convină ca au cacanar de politruc sa se tot bage in seama pe unde poate și pe unde plătește cu știri bombastice și realizări inventate sau inepte !Ce merit are piticu de Cozma in realizarea acestui proiect? Zero!Si atunci de ce ne-ar conveni sa se ridice in scări pe mânz cu paloșul in mâna ,când de fapt el este un pitic bălos ?Aplaudandu-l pe basinosul asta tocmai ai mai adăugat un metru de rahat peste aia zece !Sa-ti fie rahatul ușor!

  • x-ulescu Răspunde

   e gresit titlul . drumu expres este GATA ..dar mai este de lucru pana se va putea circula pe el ..inca vreo 10-20 de ani

 5. Eu Răspunde

  Cand ajungeți acolo, vă comportați toți politruci la fel,
  nici tu nu faci excepție, ….doar vorbe.

 6. Rrrr Răspunde

  De ce ne ne despartim odata si odata de Bucuresti?
  Sa numai depindem de niste idioti.
  Avem primari foarte buni care pot sa ne conduc spre bine.
  Se cerem odata un Ardeal Independent!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.