Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

COVID-19 | Crește bilanțul deceselor în județul Satu Mare

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 12.604 îmbolnăviri, 11.817 vindecări și 315 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese, respectiv 1 pacient de 59 ani la Spitalul Municipal Carei  și un pacient de 78 ani la Spitalul Pelican Oradea. Persoanele decedate au prezentat multiple comorbiditati.

Până în prezent au fost efectuate 88.342 teste, din care 519 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 20 aprilie 2021, se află 304 de persoane izolate și 625 persoane în carantină la domiciliu sau la locatia declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 20 aprilie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 1245;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 9 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala Avram Iancu Satu Mare, Liceul Nicolae Steinhardt Satu Mare, Batalion 52 Geniu CMJ – Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Grup Scolar Industrial Iuliu Maniu Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti-Oas, Casa de cultură Medieșu-Aurit);
  • numărul total de persoane vaccinate: 40.504;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 11 (reacții locale).

În perioada 19.04.2021, ora 07:15 – 20.04.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2242 persoane, dintre care 261  persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 1981 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

4 comentarii

  1. Golf Răspunde

    Au mai murit câțiva din cauza bolilor cronice datorate stilului de viață inconștient dar hei, hai să spunem că răceala le-a venit de hac pentru că propagandiștii mass media trebuie să-și justifice zecile de milioane de euro primite de la stat pentru a dezinforma, minți și prosti.

    Când v-au băgat prima dată la coteț au suspendat drepturile omului. “Nu durează decât o lună și apoi totul va fi bine!”. Au trecut două luni. Norocul nostru a fost că s-au împiedicat de constituție, altfel și acum eram tot în stare de urgență. Așa că au inventat – cu complicitatea PSD – “starea de alertă “. ” Doar 30 de zile si apoi totul va fi bine!”. Așa v-au spus. Au trecut 11 luni. Cele 30 de zile s-au prelungit din lună-n lună. V-au băgat la coteț când au avut interes. Doar cate-o lună – v-au spus – pentru ca apoi ” totul să fie bine!”. N-a fost bine! Adică totul a fost la fel.

    Au spus c-a venit vaccinul, că dacă vă vaccinați “totul va fi bine”. Că o să scăpați de mască si restricții. V-ați dus ca oile. V-ați vaccinat si apoi v-au spus ca trebuie să purtați in continuate masca. Și să stați in continuare la coteț. De ce? Ca să vă fie mai bine în viitor. Care viitor, Dumnezeu știe. Singură certitudine e că vă trece viața. Culmea e că nici după moarte pentru unii nu e bine. Ajung să fie înmormântați precum ciumații, în sac și-n pielea goală!

    Recent, șeful Pfizer a spus că trebuie să va faceți vaccinul anual. La evrei s-a statuat vaccinarea obligatorie la 6 luni. Că o le fie bine. Le e bine? Sigur că nu! I-au vaccinat ca pe oi. Mai aveau puțin și-o făceau cu mitraliera la tâmplă. Dar toată lumea i-a aplaudat. Că așa e corect.

    Vă place ce vedeți? Sigur că nu, însă tâmpiții vă spun că “așa e în toată lumea “. De fapt nu e așa în toată lumea, ci câte puțin din fiecare aberație peste tot. De ce? Pentru că puterea planetei se află în mâna descreieraților degenerați. Iar proștii preiau pas cu pas ceea ce li se dictează.

    Vreți adevărul? Așa cum voi credeți că ei vă vor binele, la fel și ei cred că suntem aproape de momentul în care vor putea deveni nemuritori. Și dacă e aproape momentul acela e nevoie de mai puțini proști. De aceea “peste tot e la fel”. Știu, credința lor e o naivitate.

    Carcasa aia de David Rockfeller a murit după ce și-a făcut ‘jde mii de transplanturi sperând că va prinde momentul. A prins un rahat. Tot la x metri sub pământ se află. Asta dacă nu cumva l-or fi congelat în speranța că o să-l reînvie. Indiferent ce vor face deznodământul e același si pentru ei și pentru noi. Diferența e dată de cei care au minte si înțeleg să se păstreze oameni. În mare, despre asta e vorba.

  2. Logan Răspunde

    Si la urma urmei, care ar fi solutia ta castigatoare care rezolva problema? Ca tu esti singurul care le stie pe toate, dar in toata lumea nu au gasit decat prevenirea si vaccinul. Exceptie chinezii care au rezolvat in 2 luni, prin faptul ca au respectat masurile, virusul nu a avut posibilitatea de a infecta alti oameni si raspandi, multiplica. Dar in restul lumii lumea are drepturi…… Si multi nu respecta nimic, de aceea virusul se propaga, muteaza, face victime.
    La evrei vaccinarea abia a trecut de 55% si deja se vede in imbunatatirea.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Eu am dubii foarte mari că chinezii (scuze pentru cacofonie dar nu am vrut să zic gălbejiți că mă trezesc cu proces de discriminare pe capul meu) ar fi rezolvat ceva. Doar că acolo ce zice partidul aia este. Dacă secretarul de la partid spune că nu mai e covid atunci așa este. Cine nu spune așa se trezește deportat sau ceva asemănător. Cam așa funcționează treburile la ei. Și uite totuși nu se moare pe capete cum spun cavalerii apocalipsei. Sau zici că și așa sunt prea mulți acolo în zonă?🤔🤔

  3. @Redacție Răspunde

    Eu chiar nu vă mai înțeleg pe voi, ziariștii adică. Dacă de un an de zile tot adunați la morți câte unul-doi sau câte sunt zilnic și niciodată nu scădeți din cifră păi atunci nu este normal ca rezultatul final să tot crească? Este aritmetică elementară. În rest chiar nu mă mai interesează știrea, județul are 329000 de locuitori. Ar trebui să prezentați și niște știri că de astea oamenii deja sunt sătuli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.