Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

COVID-19 | Peste 33.000 de sătmăreni vaccinați până azi. S-au înregistrat 9 reacții adverse

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 12.281 de îmbolnăviri, 11.372 vindecări și 297 decese cauzate de coronavirus.

Până în prezent au fost efectuate 84.850 teste, din care 252  în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 11 aprilie 2021, se află 452 de persoane izolate și 609 persoane în carantină la domiciliu sau la locatia declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 11 aprilie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 804;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 8 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala Avram Iancu Satu Mare, Liceul Nicolae Steinhardt Satu Mare, Batalion 52 Geniu CMJ – Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Liceul Teoretic Iuliu Maniu Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti Oas);
  • numărul total de persoane vaccinate: 33.271;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 9 (reacții locale).

În perioada 10.04.2021, ora 07:15 – 11.04.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2640 persoane, dintre care 205 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2435  persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

3 comentarii

  1. LondonBoy Răspunde

    Marea Britanie și-a vaccinat 74% din populație

    Premierul Boris Johnson însuși a anunțat că va merge într-un pub să bea o bere pe 12 aprilie, când intră în aplicare etapa a doua a planului de relaxare a restricțiilor.

    ”Începând de luni, 12 aprilie, vom începe cea de-a doua fază a foii de parcurs (de relaxare a măsurilor antiepidemice). Redeschidem magazinele, sălile de sport, grădinile zoologice, camping-urile de vacanță, frizeriile şi saloanele de înfrumuseţare, precum şi terasele sau alte locaţii din industria ospitalităţii aflate în aer liber. Ţin să precizez că luni, 12 aprilie, eu însumi voi merge la o terasă şi, precaut, voi bea o halbă cu bere”, a spus Johnson săptămâna trecută.

    Marea Britanie și-a vaccinat deja circa 74% din populație și este foarte probabil să poată declara în curând ieșirea din pandemie.

    Regatul a atins deja ”imunitatea de turmă”, cunoscută şi ca imunitate colectivă sau de grup, care are loc atunci când un număr suficient de indivizi sunt protejaţi împotriva unei anumite infecţii şi acţionează ca barieră pentru a împiedica virusul să se răspândească.

    • @Cetăţeanul Răspunde

      Păi în link nu se înţelege că boala ar fi o simplă răceală care s-ar putea preveni cu vit. C, D3 şi Zn. Nici vorbă! Ce s-a întâmplat cu tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.