Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Femeie lovită de o mașină pe trotuar, în Satu Mare. Victima, preluată de SMURD

Un accident a avut loc în această dimineață, miercuri, 28 aprilie, în municipiul Satu Mare, după ce o femeie a fost lovită de o mașină pe trotuar.

Incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.00, pe Bulevardul Octavian Goga din municipiu. Femeia a fost lovită de mașină, iar apoi a căzut la pământ. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital pentru investigații.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție, oamenii legii urmând să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa: Facebook/Drivers SM

16 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Cristosiul mami lor de pietoni, de ce nu casca ochii pe unde umbla?
    Sigur a purtat botnita si n-a mai avut suficient oxigen!
    Oare are pulsoximetru acasa? A luat Zinc, D3 si vitamina C?

    • @Cetateanul Răspunde

      @Cetateanul. Era cu ochii dupa usturoi si toate cele pentru masa de Pasti. Ca tu sau altul sa ai nivelul de colesterul suficient de mare.
      Dar acum intre noi fie vorba ce vrei de la o baba de 75 de ani? Sa zboare? Nici pe trotuar nu mai esti in siguranta?

    • Cetateanul Răspunde

      E plin internetul de ignoranti care au murit la scurt timp dupa ce s-au inrolat de cobai .

    • Dr Răspunde

      Vezi ca esti deja penibil, sunt o gramada de masuratori care arata ca masca nu scade nivelul de oxigenare .
      Claims that masks reduce oxygen supplies, cause carbon dioxide “intoxication” and weaken the immune system have gained steam, fueled in part by social media.

      At hte same time, medical authorities — including the World Health Organization and the American Lung Association — have issued statements debunking those myths. But the claims persist.

      So researchers at McMaster University in Canada set out to test the notion out: They gave 25 adults (average age: 76.5 years) portable pulse oximeters to measure their blood oxygen levels while wearing a face mask, as well as before and after.

      The investigators found no concerning signs of hypoxia, or reduced blood oxygen.

    • Comunicat Răspunde

      In contextul pandemiei de coronavirus, condiția obligatorie de a purta măști de protecție, în special în spațiile închise, a stârnit reacții contradictorii în societate. Unii susțin că utilizarea îndelungată a măștilor ar provoaca hipoxie (scăderea cantității de oxigen din țesuturi), alții însă menționează că acestea sunt doar speculații, masca este necesară și nicidecum nu împiedică irigarea creierului cu oxigen. Portalul Stopfals.md a discutat cu câțiva medici din Moldova care sunt nevoiți să poarte măști toată ziua, nu doar pe timpul pandemiei. Acești specialiști dezmint speculația că masca ar dăuna creierului sau organelor respiratorii și îndeamnă oamenii să respecte normele de protecție. Și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) demontează mitul că utilizarea îndelungată a măștilor medicale provoacă insuficiență de oxigen

  2. ion Răspunde

    nui ra blonda

  3. Cetateanul Răspunde

    Quercitina, molecula naturală care ucide coronavirusul. Ceapa roșie și caperele conțin quercitină din abundență. Bagati din greu , si nu uitati vitamina D ,Zinc , primesc bonusuri de la farmacii ,ca le fac reclama .

  4. cizmaru Răspunde

    Dr cu toate masuratorile eu am stat o nopte la urgeta din cauza masti ca nu sa oxigenat corpu cit trebuia

    • Profesorul Răspunde

      Bagi si tu strambe sa te afli in treaba, trebuie sa contrezi adevarul, situatie inventata.
      In rest scrie corect : “s-a “

    • Gogu Răspunde

      Esti mai prost decat pantoful meu, nimeni nu a ajuns din cauza mastii la urgenta. Doar cei ce folosesc incorect, si iau virusul. Un prieten bun a murit acum o luna, poti sa te dai pe cizma cu vitamina D.

    • Nha Răspunde

      Ai uitat sa zici ca fumai ceva ierburi ?!

  5. ... Răspunde

    @Dr.
    Și tot așa americanii de la MIT Massachusetts printr-un studiu de durată și aprofundat au relevat că purtarea măștii ori distanțarea socială nu au absolut nici o relevanță în limitarea pandemiei. Aerul nai cald din expirașie are tendința să se ridice și coboară la o distanță mai consideranilă de zeci de metri și acolo există riscul de infectare. Iar limitarea în anumite spații închise la un anume număr de persoane tot așa nu s-a demonstrat efectul benefic. Dealtfel cel puțin 90% din măștile acum utilizate de cetățeni pe stradă nu au nici o treabă cu împiedicarea virusului pentru că nu sunt conforme. Punct. Poți mânca rahat în continuare. Apoi ne mai mirăm că nu se mai termină. Eu am ajuns la concluzia că toate aceste măsuri luate nu au nici în clin nici în mânecă cu toată tărășenia asta. Iau și ăștia niște măsuri anunțate la teve ca să mai liniștească boborul. Că ei lucrează la foc continuu.😱😤🤮
    E de toată jena.
    Atât aș fi curios doar că acel comentariu al tău postat la care am reacționat ce mama măsii de treabă are cu știrea?

    • bacteriolog Răspunde

      Nu zau , vezi ca la inceput tarile care au amanat masurile de protectie ca : Anglia ,Brazilia, Suedia , au avut o escaladare mai mare la infectari .Deci tu propui :nimeni sa nu faca nimic , parca nici n-ar fi pandemie .Ca tu stii mai bine decat OMS !

      • @bacteriolog Răspunde

        Ba zău. Este studiu pe bune publicat inclusiv pe digi24.ro. Caută.
        Eu nu propun nimic. Dar sunt lucruri afirmate în gură mare care nu se verifică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.