Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Mobilizare la Luna Șes! Peste 1.000 de puieți de arbori au fost plantați de voluntari

Peste 1.500 de puieți de arbori au fost plantați, în acest weekend, în zona Trestii de la Luna Șes, județul Satu Mare. Mai mulți voluntari – copii și adulți – s-au mobilizat și, în frunte cu primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, au organizat acțiunea de împădurire.

„Plantăm fapte bune în Negrești-Oaș! Împreună cu voluntarii – copii, tineri și mai puțin tineri – am organizat azi o acțiune de împădurire în zona Trestii de la Luna Șes, conștienți fiind că trebuie să ne concentrăm atenția și pe protejarea naturii și pe dezvoltarea zonelor împădurite. Am profitat de vremea bună și de aerul curat și am reușit să plantăm toți cei circa 1500 de puieți de arbori din speciile larice, molid și paltin, în cadrul unei acțiuni pe care am organizat-o împreună cu Ocolul Silvic Negrești-Oaș.
Prin acțiunea de azi, organizată în cadrul Lunii Pădurii și dedicată Zilei Pământului, continuăm programul de împădurire care are drept scop creșterea suprafețelor împădurite din arealul orașului Negrești-Oaș. Plantarea unui copac poate părea un pas mic, însă la fel ca viața unui arbore efectele se resimt și vor fi pozitive de-a lungul a sute de ani.

Vă mulțumesc pentru implicare și pentru simțul civic de care dați dovadă tuturor celor care ați participat la această acțiune, demonstrând astfel că vă pasă de mediul în care trăim!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Aurelia Fedorca, primarul orașului Negrești-Oaș. 

5 comentarii

  1. Lucifer Răspunde

    Vor crește peste o sută de ani, când deja eu voi fi mort.

    • @Lucifer Răspunde

      @Lucifer, io zic că de te scapă careva din supraveghere nici ziua de mâine nu-i sigur că apucă! Cam asta e impresia generală.😱😪😭

  2. H&R Răspunde

    Masca de protectie contra COVID? La unii numai? :)))

    • Lucifer Răspunde

      @H&R,
      De aceea, am râs și de proasta care mi-a spus că m-a scăpat din vedere, că nu cumva să își facă o impresie greșită în privința mea. Ori mă țin de șpriț, ori mă doboară ea pe mine!
      Aleg calea potrivită, de a o învinge eu pe ea, nu ea pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.