Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Parc din Satu Mare, ”păzit” de maidanezi. Oamenii se tem să iasă la plimbare

Un parc din municipiul Satu Mare este ”păzit” de doi câini maidanezi, iar oamenii se tem să iasă la plimbare. Aceștia spun că au anunțat de ceva timp autoritățile, dar problema nu a fost încă rezolvată.

Doi câini maidanezi își fac veacul în parcul de pe strada Brândușa din municipiu. Sătmărenii spun că le este teamă să iasă la plimbare, iar copiii nu se pot duce la locul de joacă amenajat în parc.

Oamenii mai spun că cei doi câini se află în parc de mai multe zile, însă cu toate că autoritățile au fost anunțate, problema nu a fost încă rezolvată.

21 comentarii

  1. Nyznaiu Răspunde

    Pe drumul Careiului zona hanul lui Ion este un hoit pe sosea de cateva zile ,oare cati politisti au trecut peste el fara sa ia masuri . daca nu pentru design macar pentru siguranta circulatiei.

    • Max Răspunde

      Da tu de ce nu te-ai oprit sa indepartezi obstacolul de pe șosea. Daca ai vazut ca este un PERICOL pentru circulatia rutiera asa trebuia sa faci. Eu am vazut in Germania masina care a lovit o Caprioara, soferul s-a dat jos, a pus avariile(sti unde sunt la bord), a sunat la politie, a avut grija de ea(nu era moarta) eu sincer am crezut ca a lovit un om. Nu mai povestesc ca ne-am oprit, coloana ca sa treaca o pereche de fazani. Altadata o mama arici cu puii ei. Nimeni nu a circulat pana cand puii nu au trecut strada. Un pui mai prostut a ramas in urma si mama s-a intors si l-a impins cu botul sa treaca mai repede. Despre ce vorbim. Despre ce vorbim? Despre animale sau despre oameni?

  2. Bahu Răspunde

    Wow , ce ingroziti sunt oamenii de prezenta a doi amarâti de câini , pe care tot ei i-au aruncat acolo , incercati sa le dati ceva de mancare si sa vezi ce recunoscatori vor fi ! Im anumite locuri acesti caini ( câini de cartier ) sunt amicii oamenilor si copiilor , nimeni nu este deranjat de existenta lor , la noi … nu adaug nimic ca-i mai bine !

  3. Dogsfriends Răspunde

    Cei doi sunt de ani de zile in zona de capat a cartierului M16, sunt foarte blanzi cu oamenii, primesc mancare de la mai multi iubitori de animale. Nu prezinta pericol pentru nimeni, se inteleg foarte bine cine se apropie de ei, nu au nevoie numai de o mangaiere sau ceva de mancat. Momentan s-au atasat de un om al strazii care traieste undeva pe malul Somesului, om care le iubeste si imparte mancarea putina cu ei. Va rog sa nu faceti afirmatii dupa o privire prin geamul apartamentului! A atacat pe cineva, nu cred. Ei nu sunt de vina ca trebuie sa traiasca astfel, in loc de a arunca ura incercati sa le ajutati!

  4. Bahu Răspunde

    @ dogfriends , ma bucur ca totusi exista oameni care gandesc ca tine !

  5. Marsh Răspunde

    Plm de morcovisti , ce vrajeala…nu ies in parc din cauza cainilor. Du-te pe malu’ Somes si impiedica-te.

  6. Max Răspunde

    Nu mai poate ziaristul asta de grija câinilor. N-are subiecte. Ia vezi câti câini si șobolani cu două picioare au invadat orasul. N-ai tu treaba, te legi de niste biete animale nevinovate. Pana la urma cine-i de vina ca se inmultesc? Iresponsabilii de OAMENI! Oamenii sunt de vina nu cainii.

  7. Pistike Răspunde

    Sa-i duca Carmencita acasa, sa aiba cine sa-i dea limb!

  8. Bahu Răspunde

    @H&R , e inutil ca tot bagi linkul rusinos a doi politicieni ,care ar fi bine sa se ocupe de lucruri serioase , pacat ca aceste lucruri se intampla intr-un oras ca Timisoara . In marile orase europene , daca hranesti colonii de caini sau pisici , primesti o legitimatie cu care ai reduceri sau chiar eliminarea cheltuielilor cu mancarea si serviciul sanitar necesar acestor animale . E drept ca in anumite orase se iau masuri pentru reducerea numarului de porumbei prin introducerea in mancare a unor substante care opresc imultirea lor .

    • Mahmu Răspunde

      În țările civilizate din vest, nu găsești animale fără stăpân, deci n-ai pe cine hrăni!
      Dacă ar apărea vreunul, ar fi urgent capturat, sterilizat și dat spre adopție!
      În românistan, “iubitorii” de potăi își duc masculii la plimbare și îi lasă sau chiar încurajează să-și satisfacă nevoile fiziologice și sexuale cu toate potăile vagaboande!
      Am fost martorul unei scene asemănătoare chiar zilele trecute, un “domn” își plimba pitbulul pe stradă, fără lesă, fără botniță, și l-a lăsat “să-și golească săculețul” (vorbele “distinsului domni”) într-o maidaneză din parcul de lângă clinica Sf. Anton!
      Când l-am întrebat dacă e normal ce face, s-a răstit la mine și mi-a spus că dacă nu-mi convine, să-i fac eu potăii una mică … Ba chiar m-a amenințat că asmute câinele pe mine!
      Deci, dragă Ba(c)hu, i-ați toate potăile și du-le acasă la matale, să te f-tă pe tine și să-ți cace toată curtea!

      • realitatea Răspunde

        Inclusiv în țari care nu se consideră chiar atât de civilizate pentru restul intrate ln UE mai recent (bine, au vechime în domeniu mai mare decât noi) abandonul animalelor se sancționează drastic la valoare de până al 900€ (asta știu sigur în Barcelona la nivel de anul 2013 când am fost acolo). Dar nici nu vezi țipenie de animal vagabond. Nici măcar o mâță. Se poate dar pentru asta trebuie implicarea efectivă a autorităților nu numai să promită și apoi să uite totul definitiv. Actualul primar reales a promis înființarea unor terenuri dotate și împrejmuite pentru iubitorii de animale ca să nu fie nevoiți să se plimbe pe domeniul public toată ziua. Pentru că nu au unde. În țara asta de colonie bananieră totul se rezumă la promisiuni. Sunt sigur că de nu avea așa mare nevoie de noi NATO și UE oe meritul nostru lu acum eram pe dinafară.
        Deci @Mahmu, când te iei la karate verbal cu irucare prima dată uită-te în oglindă.

  9. Marsh Răspunde

    Imi place ca multi care scrieti ” in Germania asa super e ,in Spania e misto…tarile din vest sunt superioare” etc…. iar in alte comentarii va luati de cei de afara ca inalta la cer tarile in care stau. Adevarul ca Romania e o tara de cacat fata de vestul Europei….dar nu tara in sine, locuitorii ei.

    • realitatea Răspunde

      @Marsh, eu doar am vrut să subliniez că se poate și în țările latine, nu e treabă de mentalitate sau de bogăție. În Spania e elegant rezolvată și toată lumea respectă legea. Deci se poate. Și la noi sunt legi dar legile sunt respectate doar de fraieri, indiferent despre ce lege e vorba. Adevărul e că ne place așa, ne complacem în halul în care am ajuns și repetăm în noi tot timpul ca numai mai rău să nu fie. Această mentalitate ne îngroapă pentru că sigur nu ne duce înainte.
      Câinii ăștia nu au nici o vină că au ajuns acolo. În schimb pe dig își duc veacul haite întregi de câini care atacă oamenii. Deranjează pe cineva? NUUUU!

  10. Bahu Răspunde

    Este ultima oara cand mai scriu pe acest portal ( stiu ca nimeni n-o sa insomnii din cauza asta ) , ptr.ca toate grosolaniile pe care mi-e dat sa le citesc ca raspuns la comentariile mele imi intaresc banuiala ca cei care le scriu provin din cercuri apropiate redactiei ; prietenii stiu de ce !!!!

  11. Fara maidanezi Răspunde

    Numai in Romania e posibil asa ceva !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.