Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO-VIDEO. Parcul Central este din nou decorat cu ornamente pascale

Parcul Central este din nou decorat cu ornamente pascale. Autoritățile au ornat, în această dimineață, parcul din centrul municipiului Satu Mare cu ornamente specifice Paștelui. Iepuraș, ouă-gigant, și alte decorațiuni au împânzit parcul din nou, spre bucuria celor mici și celor mari. Oamenii au ieșit deja să facă poze și sa bucure deja de atmosfera pascală.

Producătorii locali sunt pregătiți să ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice.

,,Vă invităm să descoperiți produsele minunate ale producătorilor locali în perioada 23 aprilie – 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății unde sunt amplasate 30 de căsuțe la ediția specială a Târgului Produselor Sătmărene – Târgul de Paște Ortodox’’, este mesajul transmis de organizatori.

Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

2 comentarii

  1. 😎 Europol 😎 Răspunde

    Marele jurnalist Gil Pietrar si toti ceilalti fraieri care ati pus botu’, v-ati linistit cã nu au dispãtut ornamentele de Pascale si puteti si voi sã le admirati de Pasti?!?!?☠️
    Nu stiti altceva decât sã instigati la urã 🤮
    Tu-vã în gurã pã toti!!!

  2. AziNu Răspunde

    Ai exagerat cu editarea culorilor la poze. Fake

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.