Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

LISTA incidenței COVID pe localități. Municipiul Satu Mare rămâne în scenariul roșu

Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul localităților județului Satu Mare.

Municipiile Satu Mare și Carei rămân în scenariul roșu. În zona roșie se mai află localitățile Bogdand, Doba, Moftin, Odoreu, Pomi, Valea Vinului și Sanislău, aceasta din urmă având o incidență de peste 7,5 cazuri la mia de locuitori.

3 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Eu chiar nu vă înțeleg. Nu vedeți că scenariul e în baza datelor ante 23 martie pentru municipiu? După paștele catolic vor veni datele noi pentru Satu Mare. dar e bine pentru voi. Ați mai trântit un articol fără muncă proprie de jurnalist. Bravo!

  2. Press Răspunde

    Israelul, care a derulat cea mai rapidă campanie de vaccinare împotriva COVID, pare că ar putea ajunge aproape de un posibil final al pandemiei, cu luni de zile înainte ca alte țări să poată spera așa ceva. În acest moment, țara cu o populație de 9 milioane de persoane a imunizat jumătate de populație cu ambele doze. Drept rezultat, rata de infectare a scăzut dramatic.

    Deci se poate.

    • @Press Răspunde

      Dar la câtă populație are Israel vaccinează zilnic 350000 de persoane! Noi în 2 săptămâni dacă primim atâtea doze și nici acum nu am ajuns să fim în stare să organizăm vaccinarea zilnică a 100000 de persoane. Cine e de vină pentru asta? Cei antimască sau guvernul incapabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.