Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

O mașină a luat foc după ce s-a răsturnat în șanț, în județul Satu Mare. Șoferul a decedat

Accident mortal în județul Satu Mare! Un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un podeț de beton și a ajuns în șanț. Ulterior, autoturismul a luat foc.

Ce spune Poliția:

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 22.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19, în afara localității Supuru de Sus, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Petroșani, județul Hunedoara, aflându-se la volanul unui autoturism, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, astfel că a părăsit partea carosabilă în partea stângă lovind un podeț de beton și răsturnându-se în șanțul aflat pe partea stângă a direcției sale de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a persoanei de la volan și distrugerea prin incendiere totală a autovehiculului. Din păcate în cursul zilei de ieri, 18 aprilie, tânărul, de 26 de ani, a decedat.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.