Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Record de vaccinări în județ. S-a depășit pragul de 1.000 vaccinări/zi cu prima doză

Record de vaccinări în județul Satu Mare. Conducerea Instituției Prefectului a anunțat că Satu Mare a depășit pentru prima dată pragul de 1000 de vaccinări pe zi, cu prima doză.

,,Astăzi, 14.04.2021, s-a consemnat depășirea pentru prima dată a  pragului  de 1000 de vaccinări/zi  cu prima doză,  1023 de sătmăreni primind ieri pentru prima dată vaccinul. Al doilea record al zilei de  ieri este cel al numărului total de doze administrate într-o zi – 1449. Prefectul Altfatter Tamás felicită echipele medicale din centrele de vaccinare, mulțumindu-le pentru munca depusă, efort care  zi cu zi ne aduce mai aproape de normalitatea pe care o așteptăm cu toții”, este mesajul Prefecturii Satu Mare.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 14 aprilie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 1449;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 9 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala Avram Iancu Satu Mare, Liceul Nicolae Steinhardt Satu Mare, Batalion 52 Geniu CMJ – Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Grup Scolar Industrial Iuliu Maniu Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti-Oas, Casa de cultură Medieșu-Aurit);
  • numărul total de persoane vaccinate: 35.353;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 9 (reacții locale).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.