Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

Regulile de Paște și 1 mai: Circulația permisă până la 5 dimineața, magazine deschise până mai târziu

Premierul Florin Cîțu anunță, într-un mesaj pe Facebook, modificările pe care le va face Guvernul odată cu prelungirea stării de alertă.

Acesta spune că va propune CNSU ca circulația în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5 dimineața, iar magazinele să rămână deschise până la ora 20:00 înainte de Paște. De asemenea, stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate în procent de cel mult 70%, mai anunță premierul.

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să se reunească joi, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.

8 comentarii

 1. H&R Răspunde

  Apoi daca pana la ora 5 dimineata este liber, inseamna ca nu va fi restrictie.

 2. flavius Răspunde

  Asa m-ai baieti ! Doara si virusul va fii si-ia la biserica ?! Nu va panica-ti nu se va virusa nimeni de paste ! In vne sa rad !

  • H&R Răspunde

   Virusul se va spovedi… Sau moare. Hmmm, nu se stie.

   • România Răspunde

    Nuuu! Dacă ieși de la slujbă se consideră că ai fost vaccinat pe o perioadă de 24-48 h! Asta depinde și de cât de credincios ești și de cât ai dat. Bineînțeles $ sau €. Se acceptă și lira sterlină. Amin.
    Asta-i România. De paștele de rit vestic nu a fost nimic special și a fost bine așa acum musai să facem ceva că cifrele încep să arate prea bine!?😱😤 Cât de tâmpiți pot fi unii?

   • România Răspunde

    Era să uit! De 1. Mai vaccinarea se transmite prin tradiționala halbă de bere și niște mici. Bineînțeles cu cât se consumă mai mult vaccinul va fi mai puternic.🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.