Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Ștrandul din stațiunea Balneară Tășnad se deschide de la 1 mai!

Ștrandul din Stațiunea Balneară Tășnad se deschide la 1 mai, iar pregătirile pentru primirea turiștilor se desfășoară în ritm alert.

Dacă vor fi de acord consilierii locali, în Stațiunea Balneară Tășnad, începând din această vară, turiștii nu vor mai plăti pentru parcarea autoturismelor. Și tarifele de acces în ștrand vor fi reduse.

„Se lucrează intens în Ștrandul Tășnad, unde a fost necesară efectuarea unor reparații. Deși vremea este potrivnică, trebuie terminate înainte de startul noului sezon estival,” a declarat primarul Adrian Farcău pentru radiocluj.ro.

Administratorul ștrandului spune că ar fi posibil un program extins începând cu luna iunie.

„Bazine pentru adulți și pentru copii, cu apă termală, apă caldă și apă rece. Un program posibil extins începând cu luna iunie, precum și tarife de acces în ștrand reduse după ora 16:00.” promite administratorul ștrandului, Gheorghe Niță.

El mai spune că numărul turiștilor ar putea fi mai mare în acest an.

„În Ștrandul Tășnad există o parcare cu 260 de locuri care nu prea e folosită, fie din cauza tarifelor, fie din comoditatea turiștilor. În total, stațiunea are 380 de locuri de parcare. Vestea bună vine din partea conducerii Primăriei orașului. Intenția este ca din vara acestui an turiștii să nu mai plătească parcaream și să aibă acces la abonamente avantajoase pentru accesul în ștrand. Dacă perspectiva nu va fi blocată de restricțiile ce ar putea fi impuse în contextul epidemiologic al pandemiei de coronavirus. Este de așteptat ca în acest an numărul turiștilor din Ștrandul Tășnad să fie mai mare ca anul trecut. În cele patru luni cât a fost deschis ștrandul în 2020, au fost înregistrați aproximativ 170.000 de turiști, față de cei aproape 300.000 înregistrați în fiecare sezon înainte de pandemie”, a mai spus administratorul Niță.

7 comentarii

  1. Angela Răspunde

    de 1 mai?
    scolile sunt inchise si la strand va fi liber?

    • ... Răspunde

      Ce te mai miri? Totul e cum le dictează interesele lor. Nu pot să trec cu vedere faptul că de Paștele după rit catolic și protestant totul era practic interzis iar acum se dă “dezlegare la toate”. Nu că aș fi mare ușă de biserică dar nu credeți că bate la ochi? Deja seamănă izbitor cu grupa aviară cu vreo 200 și ceva de focare prin toată țara și care apoi brusc s-a terminat. Asta la “sugestia” Bruxelles-ului. După ce s-au umplut traistele bine.

  2. Garuboz Răspunde

    @… De pastele catolice a fost liber la circulatie in noaptea de inviere asa ca nu fabula si nu carcoti .

    • ... Răspunde

      Mai verifică. A fost liber până la ce oră. Pare-mi -se până la ora 02. Ți-am zis parcă că nu-s ușă de biserică. Dar diferența e flagrantă. Să ai sărbători liniștite și să nu se termine la ATI.

  3. Marius Răspunde

    Arata jalnic acest strand…

    • AziNu Răspunde

      Zici ca e din anii ’70. Doar ca asta e si crescatorie de ciuperci, poate are in colturi de bazine “namol” sa se dea lumea pe corp

    • Marsh Răspunde

      Clar… cum sa te ingramadesti sa mergi la pisatoarea aia numita strand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.