Ultima actualizare: azi, 11:59
Locale

Tânăr trimis direct după gratii, după ce a spart o mașină în Satu Mare

Ieri, 7 aprilie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, față de un bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În cursul zilei de 7 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat, un bărbat, de 30 de ani, din Satu Mare, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, bărbatul, ar fi profitat de portierele neasigurate ale unui autoturism și ar fi sustras din interiorul acestuia mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

Față de bărbatul în cauză polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și au propus luarea măsurii arestării preventive. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.