Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Un drum expres va conecta județul Satu Mare de Ungaria. A fost semnat contractul

A fost semnat contractul de proiectare a drumului Expres care va conecta județul Satu Mare la drumul Expres M49 din Ungaria.

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au încheiat contractul de finanțare pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Drumul Expres Conexiune Satu Mare – Oar (Granița Româno-Ungară – Drum Expres M49 Ungaria), în vederea acordării finanțării nerambursabile alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 4, 5 milioane de lei.

,,Prin semnarea acestui contract de finanțare suntem tot mai aproape de o conexiune directă la rețeaua de drumuri rapide a Ungariei, însă beneficiile noii legături se vor extinde și printr-o conexiune directă cu Autostrada Nordului”, spune conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

11 comentarii

  1. Deejay :D Răspunde

    Oras in miscare / Mozgasban a varos / City in motion
    Multumim Kereskenyi / Koszonjuk Kereskenyi / Tahnk you Kereskenyi
    Elore UDMR! 😀

  2. Ășâțî Răspunde

    Acum contractul de proiectare sau cel de finanțare a fost semnat? Că nu-i același lucru!

  3. altu fără bmw Răspunde

    De proiectare. Apoi de p@livară restul. Dar prezintă de parcă mâine-pomâine se va circula pe acolo.😱😭
    Pentru cei care spun că nu e așa să verifice câte contract la proiecte de autostradă au fost semnate pentru Comarnic-Brașov și cât s-a realizat din acele desene. Zero barat.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Bravo !
    Mai ramine ca Johannis si rezistii din “guvernul lui” sa lamureasca dusmanii Romaniei din vest ( vezi Olanda, Franta…) sa ne accepte in spatiul Schengen.
    Acum nu o sa mai poata sa ne reproseze ca nu mai sintem un stat de drept, desi asta nu are nici o legatura cu tratatul de la Schengen.
    Nu conteaza ca rezistii intra cu bocancii in justitie. Asta nu se vede.
    Mai speram, totusi !

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Apropos, aici nu va fi ca la Comarnic – Brasov deoarece acolo depinde de noi si noi , in schimb aici depinde de noi si maghiari, iar ei forteaza tronsonul Mateszalka – Csenger, asa ca ne imping de la spate…

  6. altu fără bmw Răspunde

    Mda. Este și singura speranță. Cât de nevun de Voktor Orban îl văd în stare să se ofere să ne facă nouă autostrada nordului. Așa pur demonstrativ. Că noi de felul nostru am demonstrat cum nu se face. La capitolul ăsta suntem doctori deja cu summa cum laudae!!!

  7. davilan Răspunde

    bravo Gabore !!!!!!!!!!!!! FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.