Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

VIDEO. Magnolia uriașă din județul Satu Mare, una dintre cele mai mari din România

Magnolia uriașă din județul Satu Mare este una dintre cele mai mari din România. Ea încântă, an de an, la sosirea primăverii privirile locuitorilor și trecătorilor din comuna Păulești, acolo unde este plantată de peste 100 de ani.

Magnolia este atât de mare încât depășește înălțimea conacului în fața căruia se află, după ce a înflorit, și continuă să o facă, de circa un secol. An de an, la sosirea primăverii, magnolia atrage privirile trecătorilor din comuna Păulești, dar a devenit un punct de atracție și pentru oamenii din alte orașe sau județe, unii dintre ei venind pentru a se fotografia alături de magnolie, atunci când e în plină floare.

În acceastă perioadă, magnolia este din nou în centrul atenției, povestea din spatele ei și a conacului care îi stă alături este mai puțin cunoscută. Dacă ar putea vorbi, ar povesti despre toate vremurile grele, războaiele și ocupațiile străine care au venit asupra zonei respective. Pentru că nu o poate face, vă vom prezenta povestea noi, în curând, într-un videoreportaj marca PortalSM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.