Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

VIDEO. Nervi și claxoane. Românii care se întorc în țară, blocați ore în șir la Vama Petea

Traficul prin punctele de frontieră a crescut puternic odată cu revenirea acasă, de sărbători, a celor care muncesc în străinătate. În Vama Petea, pe sensul de intrare în țară, se așteaptă cu orele.

Nervi și claxoane la frontieră: românii care se întorc în țară sunt blocați ore în șir la Vama Petea. Poliția de Frontieră a maximizat numărul de benzi pentru intrare, însă chiar și așa există blocaje.

Potrivit aplicației Poliției de Frontieră, timpii de așteptare se ridică la 60 de minute, fiind deschise cinci artere pe sensul de intrare în țară. Cu toate acestea, oamenii spun că așteaptă cu orele: o sătmăreancă a declarat, pentru PortalSM, că așteaptă la coadă din această după-amiază, de la 13.30.

Mai mult decât atât, femeia spune că unii șoferi se bagă în față: ,,Câteva dube din Republica Moldova au blocat o bandă și s-au băgat în față”.

 

16 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mereu aceasi poveste.

  2. Gheorghe Răspunde

    Ar vrea sa între ca pe moșia lui bunicu.Legea este lege,sa aștepte frumos la rand sa între doua săptămâni în carantina și după aceea pot pleca înapoi,ca o văzut țara.
    Nu înțeleg de ce atâta teravura cu venitul și mersul ca vezi doamne pastele și Crăciunul trebuie făcute în țara,indiferent care ar fi riscurile.Peste tot se sta la vama.Daca legea spune ca trebuie sa faci anumite lucruri ce mare brânză.Parca se spunea,,vrem o țară ca afară”Pai și atunci dacă afara respecți legea,aici de ce sa nu o respecti?
    Sa fiți sănătoși și sa sărbătoriți frumos!

    • Gheorghe prostu Răspunde

      Da cine plm esti tu sa comentezi ce fac altii in concediu lor ? Si ‘tarile de afara’ n-au vama ca e spatiun Ş E N G H E N poate asa il stii citi sa cauti pe G U G L E

      • @Gheorghe prostu Răspunde

        Doar o întrebare. Dacă ar fi o situație similară să zicem la o altă graniță din vestul Europei te-ai risca să te comporți cum se comportă unii aici la Petea?
        Dar este lăudabil că ți-ai găsit un nick pe măsura inteligenței tale. Mai rar vezi unul care recunoaște această stare de fapt. Felicitări!

      • Gheorghe Răspunde

        Ți-o rămas p..la intre dinți,de când sugeai la negrii morți!Se vede după cum scrii ca ești un nimeni,un zero care se vrea a fi smardoi smecher.Esti un cacat cu ochi căruia i se pare ca dacă a scuipat în Sena sau s-a bășit în Paris este cineva.Doar nu crezi ca o sa-mi cer voie de la tine sa comentez.E plina lumea de ăștia ca voi,rebuturi sociale.Asta ești în România asta ești în Schengen!

  3. Frontierst Răspunde

    Nu mai facă atâta pă șmecheri, steye și aștepte . Da ce mama dracului ???

  4. Szalma Jack Răspunde

    L-ati votat pe Iohannis care v-a promis ca baga Romania in Schengen insa el v-a dat placuta suedeza !🤣🙈🤪😁👍

  5. Hitler Răspunde

    Vin tiganii cu marfa furata 😉

  6. Atti Răspunde

    Sa vina!!civilizat fără frezoane in freza!!

  7. H&R Răspunde

    Sosoaca nu le asteapta? Sa mearga la trecerea frontierei si sa faciliteze trecerea.

  8. CORONAVIRUS Răspunde

    E pandemie de ce vine acasa?? Chiar nu au bun simti??? Se face acte false cu teste ca sa intra in tara ???,e RUSINE sub orice critica!!! .
    Daca ai plecat din tara ca-i pute acasa, sa ramai si acolo.
    Eu as lua si cetatenia daca ai plecat din tara si stai in Italia ,Portugalia ,Spania ,Germania ,Franta, Austria etc mai mult decat 7 ani ,ca statul de la ei nu cotizeaza absolut nimic!!! nici pentru pensia , pentru sanatate etc.
    Ala alte macare de peste ca trimite acasa euro pentru parinti ,bunici ca sa cumpere aragaz sau sa pune termopan etc dar banii respectiv se intra in conturi firmei si nu catre stat ,care merge catre stat din suma respective numai tva ul dpa produs ( care e suma f mica)
    In paste vine sau vara vine la nunta , si inca o data in septembrie acasa deci maxim 3 ori pe ani si sta maxim 2 saptamani si bate pieptul vai cat de mare roman e ,langa un mertan sau audi cu nr de inmatriculat in Germania…cam contraproductiv !!!!
    Ahhh si inca face figuri ca wai scuzii scuzii cum si spunii am uitat romana si vorbeste asa ca cine sint eu ca excuse me sau ich nicht verstehen ,sau hablas Epañol si critica ca vai vai cat de murdar e tara sau inca ei au tupeu cat de naspa e sistemul de sanatate.
    Pai dute atunci inapoi si sa nu vi ca sa commentezi ,ca din cazua lor merge asa de prost Romania ,ca tineretul sa dus numai batranii si oamenii 40+ au ramas in tara.

    • Rrrr Răspunde

      Foarte bine ai zis.

    • H&R Răspunde

      Corect. Să ne lase pe noi, cum vrem să trăim, așa să trăim. Ne-au agățat și puțin “aur” în gât.

    • Partuneku Răspunde

      Ai mare dreptate virusule. Deja suntem batuti de soarta …salarii de mizerie, mancare proasta ,infrastructura ca bunica in gura, sistem sanitar de lumea treia ….si astia de pe afara mai si vin sa ne aminteasca…bata-i norocu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.