Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

VIDEO. Şicare în trafic la Satu Mare. Frână bruscă, depăşire pe linie continuă

Şicare în trafic la Satu Mare. Un şofer din Satu Mare a avut parte de o şicanare în trafic în adevăratul sens al cuvântul. Din imaginile postate pe pagina activiştilor de la DriversSM, reiese că şoferul unui autoturism Peugeot l-a şicanat în trafic pe şoferul unei maşini care avea cameră de bord.

Imaginile arată cum şoferul Peugeotului depăşeşte pe linie continuă, frânează brusc în faţa celui care filmează nu îi permite acestuia să treacă pe lângă el, să îl depăşească.

Imaginile vorbesc singure.

IMAGINILE pot fi vizualizate doar pe pagina celor de la DriversSM, aici: https://fb.watch/4YhF9uX-gn/

 

7 comentarii

  1. dodiq Răspunde

    in video vedeti filmarea la sec. -0:30 si mai spuneti ceva

  2. H&R Răspunde

    2:23 indicator obligare virare la dreapta. Asta nu stie sa conduca sau la el/ea sunt alte legi. E un fraier nascut! Nici cu masina alba nu era OK, dar nici asta.

  3. Gheorghe Răspunde

    Ce mare chestie?!!Aproape zilnic vezi asa ceva pe Lucian Blaga.Tampiti cu duiumul,mama prostilor fata(puiază) zilnic,se înmulțesc ca șobolanii.Pacat ca organele nu fac nimic pentru a ne scăpa de acești nemernici.Azi dimineata pe acest traseu mo executat unul din spate la trecerea de pietoni.Lume nebuna,sa nu reduci viteza,sa nu anticipezi puțin ca urmează trecere de pietoni,sa nu ții cont ca pe jos este apa,sa nu-ti pese de nimic,pur și simplu a inebunit lumea.
    Ce ma deranjează ca dacă sta politia cu radarul,de obicei la omv sau oriunde pe acest traseu,majoritatea soferilor dau blițuri ,si-i pun în garda pe acești indisciplinati în trafic.Vreau sa va spun ca eu nu mai dau blițuri de vreo 15-20 ani….De ce sa apar eu un indisciplinat,de ce sa-l pun în garda?….ca mâine când ma întâlnesc cu el în trafic sa-mi facă șicane sau sa ma pună în situații limita?….doar nu-s prost….lăsați-i sa facă nebunii,nu-i mai atenționați poate mai scăpăm printr-o minune de ai!….O zi buna va doresc ca eu trebuie sa-mi caut…un tinichigiu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.