Ultima actualizare: ieri, 21:48

Căutați fotografi sau videografi pentru evenimentul vostru? Vino la studioul FotoKING!
Locale

Căutați fotografi sau videografi pentru evenimentul vostru? Vino la studioul FotoKING!

Se spune că orice poveste începe cu ,,A fost odată ca niciodată..”, însă la noi poveștile încep cu ,,Sunteți liber pentru eveniment?”. Fie că este vorba de botez, majorat, nuntă sau alte evenimente, studioul FotoKING vă stă la dispoziție în permanență cu servicii foto-video de calitate.

Fiecare eveniment important reprezintă esența unui capitol din viața dumneavoastră. Așadar fotografii din studioul FotoKING au grijă să surprindă până și cel mai mic detaliu, pentru a vă oferi cele mai frumoase amintiri. Scopul nostru este de a vă fi alături pentru a da naștere unei povești care va dainui în decursul anilor.

Vă încurajăm să apelați cu încredere la echipa noastră, pentru o experiență de neuitat, într-un ambient plăcut. Pentru colaborări ne găsiți în Satu Mare. De asemenea, ne putem deplasa oriunde în țară, pentru a vă fi alături în cele mai frumoase momente, dând dovadă de profesionalism și seriozitate!

Va invităm să ne analizați portofoliul, pentru a vă convinge de abilitățile noastre. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați pentru a vă crea un univers nelimitat într-o lume limitată de soartă.

Ne găsiți pe pagina de facebook Foto King Studio. Pentru mai multe detalii vă invităm să ne vizitați pe siteul nostru www.fotoking.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.