Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Concerte cu 200 de persoane la Turnul Pompierilor, de Ziua Copilului: ,,Muzica desenelor animate”

Filarmonica “Dinu Lipatti” în parteneriat cu Centrul Cultural “G. M. Zamfirescu, Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Județean marchează Ziua Internațională a Copilului printr-un proiect comun, care aduce muzica din îndrăgitele desenele animate mai aproape de copii.

Marți, 1 iunie, toți copiii și părinții iubitori de muzică sunt invitați la două concerte, de câte 200 de persoane, la Turnul Pompierilor, începând cu ora 18.00 și 20.00.

Intrarea se face prin bilete gratuite, care sunt disponibile exclusiv pe platforma bilete.ro, în limita a 200 de bilete pentru un concert. Intrarea se va face prin scanarea biletelor tipărite sau digitale, la intrările special amenajate dinspre Piața Libertății și Piața Jean Calvin. Porțile se vor deschide la ora 17.00 și la ora 19.00.

În caz de condiții meteorologice nefavorabile, concertele se vor organiza în clădirea Filarmonicii. Se vor respecta prevederile privind combaterea COVID-19, purtarea măștilor de protecție și distanțarea fiind obligatorii, anunță organizatorii.

*Biletele se pot achiziționa pe link-ul următor: https://www.bilete.ro/muzica-desenelor-animate/.

Un comentariu

  1. Gombos Sebastian Răspunde

    ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.