Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Evenimentul profesioniștilor. Cele mai importante companii din județ, la Expo Industry Satu Mare

Vine Expo Industry Satu Mare. Un nou eveniment pentru profesioniști, care oferă oportunități de promovare și închegarea unor relații profesionale pentru antreprenori.

Evenimentul Expo Industry Satu Mare adună laolaltă cele mai importante companii din județ, din diferite domenii de activitate și oferă un cadru sigur și confortabil pentru promovare, socializare și construirea unor importante relații între profesioniști.

Evenimentul va avea loc în cursul lunii august, fiind organizat sub egida Skyline Events, iar înscrierile la expoziție au început deja pentru companiile sătmărene.

În ultimul deceniu industria sătmăreană, la nivel de municipiu și județ, a suferit mari schimbări și o dezvoltare imensă. În urmă cu aproximativ 25 de ani a început un nou trend industrial care, într-o oarecare măsură, a reprimat domeniile precum industria fabricării mobilei și al textilelor, care pe vremea respectivă dețineau monopol în industrie.

Astăzi însă, putem observa faptul că industria sătmăreană s-a dezvoltat și completat cu noi domenii în deplină ascensiune. Vorbim aici cu precădere despre industria auto-moto, dar sunt de menționat în mod obligatoriu și domenii precum industria alimentară care și-a făcut loc în rândul companiilor de top care s-au dezvoltat în același ritm alert.

Zona județului Satu Mare prezintă un mare avantaj pentru dezvoltarea diferitelor industrii și oferă potențial dezvoltatorilor din mai multe puncte de vedere: infrastructura, localizarea în apropierea granițelor, precum și piața forței de muncă, care este extrem de puternică și competitivă.

Astfel, în continuare se amenajează, se construiesc și se dezvoltă noi parcuri industriale la nivelul întregului județ, cu precădere pe drumurile naționale și europene, ceea ce evident oferă multiple oportunități localnicilor.

Economia locală este din ce în ce mai consolidată, atât datorită companiilor care activează în industria auto, cea a textilelor, a fabricării mobilei sau cea alimentară, cât și datorită domeniilor precum cele din sectorul IT, home-deco, producție de energie verde, producția de încălțăminte, de prelucrare a metalelor sau de fabricare a geamurilor și ușilor, toate aceste domenii aducând creștere vizibilă și inovare.

Expo Industry Satu Mare își propune reunească și să facă cunoscute aceste companii în cadrul unui eveniment major, din dorința de a le oferi posibilitatea nu doar de a se face cunoscute în rândul publicului, cât și din dorința de a se dezvolta relații profesionale și potențiale parteneriate și colaborări între ele.

Pe lângă acest scop, organizatorii își propun să ofere și posibilitatea ca potențiali angajatori și candidați să se întâlnească pentru relaționare în cadrul aceluiași eveniment.

Din dorința ca evenimentul să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere al eficienței, respectiv pentru ca expozanții și vizitatorii să aibă o viziune cât mai clară și acces fluidizat la expoziție, Expo Industry Satu Mare se va desfășura pe sectoare/zone organizate în locația unde se va desfășura totul.

Corturile ce vor fi amplasate la fața locului, vor acoperi următoarele domenii: industria auto, industria de fabricare a mobilei, industria textilă, prelucrarea metalelor, producția energiei verzi, dar vor fi prezenți cei din sectorul IT, din industrii creative, furnizorii de servicii, producătorii de diverse bunuri.

Am îmbrățișat un subiect foarte important, deoarece dezvoltarea industrială și asigurarea cadrului profesional pentru mediul de afaceri sunt două aspecte deosebit de importante, care ne vizează pe toți și este în interesul tuturor, deoarece aceste companii vizează prosperitatea comunității noastre. Avem încrederea că Expo Industry Satu Mare va fi un eveniment care poate fi o unealtă importantă pentru companiile din diferitele industrii în vederea închegării unor relații profesionale importante și încheierea unor eventuale parteneriate pe termen lung. Un astfel de eveniment va putea avea loc anual începând de acum.”, afirmă ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru – organizator.

Locația evenimentului: Satu Mare, Grădina Romei

Când se va desfășura: 5-8 august 2021

Deschidere oficială: 5 august 2021, ora 15.00

Motto: Industria 4.0 – a sosit la Satu Mare

Partenerul principal al evenimentului: Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest.

Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

Companiile interesante să participe ca expozanți pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Bura-Maksay Ștefan-Petru, la numărul de telefon 0744 977 846 sau la adresa de e-mail bura.istvá[email protected] pentru alte informații și detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.