Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Accident – Mașină cu roțile în sus, în județ. Victimele au fost încarcerate

Accident – Mașină cu roțile în sus, în județ. Victimele au fost încarcerate. Astazi, în jurul orei 05:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale celor două victime, rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Berveni.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.
Victimele, au fost extrase în stare conștientă și cooperantă.

O victimă a refuzat transportul la spital, iar cea de-a doua victimă a fost transportată cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

7 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Viteza.

  2. H&R Răspunde

    Viteza, dar si cauciucurile sunt praf. Si probabil neadaptarea la conditille de drum si de meteo.

  3. Driver Răspunde

    Drumurile proaste scad eficienta telescoapelor mult mai repede si mai tare decat suntem constienti de asta ,fapt ce scade mult aderenta pe sosea ,mai ales in curbe ,miscari bruste de volan .Viteza ,neatentia contribuie si ele .

  4. chupacabra Răspunde

    Adrenalina…

  5. Gheorghe Răspunde

    In sfarsit vad ca aveti cu totii dreptate,mai rar pe aici sa vezi ca toti cei care au comentat la subiect au dreptate si nu se cearta unul cu celelalt.S-ar mai putea adauga si alte motive si cauze ale accidentului printre care prima s-ar putea sa fie PROSTIA,nestiinta,grandomenia si cate si mai cate asemea lor.Pai daca drumul este rau si stii ca ai cauciucurile,,linse”trebuie sa fii tare prost sa apesi pedala ca la raliu.No da stim noi cum sunt unii care au masini cu 4 cercuri legate intre ele.Vad ca unul ce urmeaza a fi extras din masina era fara incaltaminte,si cu ciorapii cam nespalati de ceva vreme..oare de ce?…lo fi gadilat careva dintre salvatori in talpa sa vada daca are reactii si functii vitale sau doar faptul ca no apucat sa-si traga sosonii in picioare atat era de doritor de plimbare cu gheipu.Sau o fi uitat ca avea imcaltari cand o mers aseara de acasa cu prietenii sa sarbatoreasca,,Marea Relaxare”oferita de citu&co.Gros beton o avut capul de pod in care ,,o minerit”masina si nu avea fier beton deloc. ca nu merita pus fier cand faci beton ca tine prea mult.

    • H&R Răspunde

      Ala in ciorapi ar putea fi tocmai soferul. Sa conduci tu in ciorapi… hmmm?

  6. unu Răspunde

    nu vreau sa fiu destept nu cunosc cauza , dar in ciorapi poti fi daca conduci in slapi , eu sunt sigur ca avea slapii in masina, acum nu stiu unii vor zice da altii ba , dar nu cred ca slapii sau incaltamintea conteaza ci poate a fost baut sau viteza, aici e problema domnilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.