Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Accidentul de la Mădăras: Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri dimineață pe raza localității Mădăras. În urma evenimentului rutier, un tânăr în vârstă de 19 ani a suferit răni grave.

Ce spune Poliția:

Ieri, 18 mai, la ora 06.46, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Ardud au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19 A, în localitatea Mădăras, a avut loc un eveniment rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că a avut loc o coliziune între două autoturisme, la volanul cărora se afla un sătmărean, de 43 de ani, respectiv, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Aliza.

În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea gravă a unui tânăr, de 19 ani, pasager în cel de al doilea autoturism menționat și rănirea ușoară a celor doi conducători auto. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.