Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Drumuri reparate doar pe jumătate, la Satu Mare! Au decopertat pe lângă mașinile parcate

Drumuri reparate doar pe jumătate, la Satu Mare. Organizare deficitară la repararea carosabilului în municipiul Satu Mare, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Satu Mare. Angajații firmei care a câștigat lucrările de reparație a străzilor pe următorii ani au marcat zonele unde trebuie reparat carosabilul, însă nu au pus indicatoare pentru ca mașinile să nu oprească în zona respectivă.

Mai mulți șoferi au parcat, așadar, în zonele marcate, iar muncitorii au decis, astfel, să decoperteze doar mijlocul carosabilului. Urmează să fie reparate și porțiunile marcate pe care sunt parcate mașini, însă până atunci lucrarea va fi efectuată doar pe jumătate.

Locatarii din zonă se declară nemulțumiți de modul în care se desfășoară activitatea, urmând ca deranjul de pe strada lor să fie de două ori.

„Se face treaba doar pe jumătate. Nu au fost în stare să pună câteva indicatoare și să repare strada ca lumea”, ne-a spus un locatar.

2 comentarii

  1. DNA Răspunde

    Nu numai în municipiu ci și în Județ. DNA ul doarme?. Defapt au protecție, am uitat. Numai pulimea plătește în tara asta.

  2. Flex Răspunde

    Dacă proprietari nu își mută mașinile, abandonate cu lunile sau nu se înghesuie să își miște fundul pentru a le muta, asta se întâmplă.
    Iar cei care fac lucrările nu știu discuta cu Politia să discute, probabil trebuie întocmite multe hârtii și uite așa ne tragem pe fund toți, de la șoferi la politie și până la lucrători de rând.
    Las că e bine și așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.