Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Elevii au revenit la cursuri. Aglomerație în trafic și la porțile școlilor, în municipiul Satu Mare

Odată cu reluarea cursurilor în școli, s-au aglomerat și străzile din municipiul Satu Mare.

Mulți părinți au făcut drumuri în plus cu mașina ca să-și poată duce copiii la ore, iar străzile din zona centrală a orașului s-au umplut de mașini.

Aglomerație a fost și la porțile școlilor, acolo unde părinții s-au înghesuit să își aștepte copiii.

 

2 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Vorba aia….pe vremea noastra nu te ducea nimeni la scoala, ai mers si ai venit singur sau in grup cu cei din cartier si care erau la aceasi scoala cu tine. Acum trebuie dusi si adusi cu masina…..ca sunt mici si brusc la 18 ani ii cumpara aceeasi parinti BMW ca-i major si smecher.,,,,,si este invatat cu masina.

    • Unu' Răspunde

      Adevărat, sătmărene, dar tot adevărat e că pe vremea noastră erau de 10000 de ori mai puține mașini în trafic, șoferii opreau regulamentar să acorde prioritate pietonilor la trecerea de pietoni și se conducea mai încet și mai calm decât acum!
      Alte vremuri!
      Nu sunt, nici eu, de acord cu purtatul pruncilor cu mașina până la ușa școlii, parcând pe unde-i taie capul și blocând circulația! Sunt suficiente locuri de parcare la 1-200 de metri de poarta oricărei școli, și odrasla poate face atâta drum pe jos, indiferent de condițiile meteo!
      Eu personal, îmi duc copilul până la o parcare din apropierea școlii, de unde el mai are de făcut 3-4 minute pe jos, și eu plec liniștit la serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.