Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Eveniment gastronomic unic în județul Satu Mare! Ton uriaș gătit la un restaurant din oraș

Sătmărenii au avut parte, în acest weekend, de un eveniment gastronomic deosebit organizat de restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. Un ton de 50 kg a fost adus special din Grecia pentru eveniment și a fost gătit de bucătarii restaurantului.

Pe terasa restaurantului, proprietarii au pregătit o masă mare pe care au așezat tonul uriaș, iar în fața mesei au stat clienții care au putut privi cum se prepară peștele – de la A la Z – de cei doi profesioniști, ulterior bucurându-se de preparatul cu adevărat proaspăt și delicios.

Uriașul ton a fost preparat în diverse moduri, sub privirile clienților, într-o atmosferă specific mediteraneană. Sushiul a fost „vedeta evenimentului”, preparatul fiind pregătit, de asemenea, de față cu cei prezenți, de doi dintre bucătarii restaurantului – care și-au luat și de această dată rolul în serios: bucătăreasa și-a pus bețe chinezești în păr, iar acest mic detaliu a fost de mare efect pentru cei prezenți.

Restaurantul își propune să vină în continuare în întâmpinarea sătmărenilor cu diverse preparate și evenimente deosebite.

Weekendul următor tematica spectacolului gastronomic va fi bucătăria spaniola, la care sunt așteptați sătmărenii iubitori de acest tip de mâncare, dar și sătmărenii care vor să își încânte papilele gustative cu mâncare de calitate: proaspătă și gustoasă.

4 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Pana la urma, patronul s-a vaccinat, ca nu mai face propaganda anti-vaccin!?!

  2. Pop Ioan Răspunde

    Ce ridichi proaspete erau acolo linga teancul de parfurii

    • Crack Răspunde

      Pai asa proastete erau ca si tonul.
      In rest ,bravo lor ca se reinventeaza . Cat despre a servi mancaruri orientale,trebuie sa cauti in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.