Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Tânăr fără mască, agresat de paznicii mall-ului din Satu Mare

Tânăr fără mască, agresat de paznicii de la mall. Un tânăr care nu purta mască a fost agresat de către paznicii mall-ului din Satu Mare.

Tânărul a declarat pentru PortalSM că incidentul s-a petrecut vineri seara, când a intrat până la bancomat să scoată bani. El susține că stând la rând la bancomat a fost împins de un agent de pază care i-a atras atenţia. După acest moment, tânărul i-a spus agentului de pază să ia mâna de pe el şi să sune la 112, să anunţe că nu poartă mască.

Ulterior, la ieşirea din mall, doi agenţi de pază l-au aşteptat pe acesta şi l-au agresat.

“La ieşirea din mall am fost întâmpinat de către doi agenţi care m-au agresat. Eu am sunat la 112 şi am reclamant incidentul. Am recunoscut că nu aveam mască şi am primit amendă pentru acest lucru. Urmează să merg la un medic legist pentru un certificat şi să dau în judecată agenţii de pază”, a spus tânărul, pentru PortalSM.

29 comentarii

  1. Gov Răspunde

    Și de ce nu purtai mască ? Dacă îți permiți o amendă , înseamnă că-ți permiți si 2 șuturi în cur pentru că te crezi deasupra legii . Ecuația e simplă .

    • Bogu Răspunde

      Serios?! Si daca da si el inapoi unde se ajunge? Educatia vine si cu respectarea atributilor, adica ”sa cunosti unde-ti este locul si ce ai voie sa faci”. Agentul de paza trebuia sa sesizeze Politia si atat. Clientul mall-ului era amendat si asa se termina.

      • Gov Răspunde

        Varianta ta e mai ok . Dar dacă vine unul cu p..a plină de pișat si iți zice : mă doare-n pix , dă-mi amendă ? Înseamnă sfidarea tuturor și puțină readucere pe pământ nu îi strică nimănui . 80 % din animalele bipede pot fi educate doar cu bătaie și asta este cea mai mare problema a societății . Din păcate …..

        • abc Răspunde

          …. și totuși amenda sau înainte declarația aia faimoasă ce rezolvă?

          • garcea

            invata oamenii ca legile trebuie respectate.

    • radical2 Răspunde

      Sunt multe astfel de specimene mai “gingașe”. Au pățit și apropiați de-ai mei. De la banale altercații sau mustrări. Asta e. Sunt astfel de indivizi care n-au ce face. Se poate ajunge pana la propriri din venituri pentru a despăgubi persoana în CAUZA (VICTIMA :))))-da suna amuzant) . Trebuie avut grija ca mai nou au apărut femei și printre bărbați. Nu-i de joacă.

  2. 10 puncte Răspunde

    Ar trebui amendați și vânzătorii/vânzătoarele de la Mall (și nu numai) care nu poarta mască.

  3. Eu Răspunde

    Si paznici aia de la fusle bat pe cine pot ca is vai samar de ei de bolnavi da o sa prinda unu capabil odata si nu o sa le fie bine

  4. koko Răspunde

    ar trebuii sai pupi undeva pe vanzatorii si vanzatoarele de la mol ca iti pun sub nas papica!

    • AziNu Răspunde

      koko Vai ce importanti sunt vanzatorii astia. Fara ei nu as putea sa iau mancarea de pe raft. Sa ma pupe ei ca le dau bani la casa! 😉

  5. koko Răspunde

    si sa mai fie amendati vanzatorii si vanzatoarele pt ca atunci in timpul starii de urgenta au mers la servici ca sa ai tu ce baga in tine sau rontaii in fata la webcam sau televizor …si asta si pentru salar minim pe economie.exista doar un singur cuvant pt asta…RUSINE!

  6. 10 puncte Răspunde

    Rușine sa le fie celor care nu-și respecta clienții. Masca în interior nu este o opțiune, este OBLIGATORIE. Salariul il aveți datorita clienților. Nu sunteți mulțumit de salar/condiții de muncă? Reprofilati-vă! Alegeți un job in aer liber unde nu sunteți obligat(ă) să purtați mască. După atitudine e clar ca nu aveți nimic in comun cu nici o meserie din domeniul serviciilor.

  7. IT Răspunde

    Băi băieți! Dar ce facem cu papa și cu Ursula asta? Umblă haihui fără mască în spații închise și relativ aglomerate! E revoltător! Paznicii de la Fusle nu se autosesizează?
    https://www.stiripesurse.ro/intalnire-istorica-intre-papa-francisc-si-presedintele-comisiei-europene-negocierile-din-biblioteca-pontificala_1802419.html

    • SP Răspunde

      Aia sunt vaccinati , desteptule ; si nu se cade @Altu sa furi nickul altuia, si sa postezi in numele lui.

      • IT Răspunde

        Vai ce gingaș ai devenit! Ca o floare. De plastic.
        Dar se cade ca tu să postezi pe n+1 nume?

  8. Basil Wolf Răspunde

    Eu îi băteam pe paznici, de îi leșinam. Dar eu nu mer în molluri, sau lidletc să mă aprovizioneze. Eu nu fac vînzare corporațiilor. Auzi l-au aștept afară, tactică de milițieni proști, oarba după ei și după lumina ochilor lor de paznici. Eu oricum îi blestem să umble ca banul din mână în mână pe patul spitalului, pe toți botnițarii, și asupritorii noștri de la doctorii naziști la milițieni nazi#ti, pe Arafat etc8

    • @Basil Răspunde

      Pari a fi un specimen crescut în pădure. Bătaie, blesteme…

    • dr Răspunde

      @ Bazil…w Locul tău este la oi, dar și acolo trebuie măcar 2 clase ,pe care nu arăți că le ai, … marș….!

  9. Nicaierisipestetot Răspunde

    Foarte bine! Clar merita tras de urechi un asemenea individ! Pentru fiecare cetățean nu sunam la 112 sa vina politia la Mall, doar ca nu poarta masca! Unde am ajunge? Omg

  10. raudetot Răspunde

    Dacă masca e obligatorie, VICTIMA de ce a mai sunat la Politie? Să fi primit încă o amendă și pentru acest gest! Nu vrei mască, stai la bancomatele de pe stradă!

    • realitatea Răspunde

      Gărzile patriotice nu aveau nici un drept să-i acorde o corecție fizică. Da, merita dar trebuie chemat frumos poliția. Altfel ne apucăm în curând să judecăm și să dăm și sentințe în locul judecătorilor pentru că vezi Doamne sunt foarte ocupați! Fiecare cu fișa postului.

  11. abc Răspunde

    @Garcea, totuși care lege? Aceste măsuri nu sunt cuprinse în nici un fel de lege. Acele decizii ale acestui grup cu greu și jonglând cu legea pe muchie de cuțit se pot numi eventual norme. Dar legi în nici un caz. Dar nu intru în polemică, nu are sens. Probabil și tu ești adeptul teoriei că dacă covidul îmi vede declarația completată corect ricoșează din mine. Asta e valabil doar numai după ce un agent MAI îmi verifică și confirmă corecta completare. Altfel nu.

  12. Gheorghe Răspunde

    Câtă ura și patima pentru….nimic.Pe bune!Vine unul și încropește o poveste despre el și alții.El băiat fain care nu vrea sa respecte minima regula,simplă,de a pune o masca pe nas timp de vreo 5-10 minute în care aștepta
    sa-si scoată leii de la bancomat.Chiar văzând ca restul de clienți poarta masca,nu s-a deranjat sa se conformeze pentru doar câteva minute.
    Ei,niște răi,paznici,inculți,prăpădiți,gălimani care l-au luat la intrebari(cum era și normal)de ce procedează ilegal și de aici toată această vorbărie goala care s-o fi lăsat și cu ceva îmbrânceli și cum era și normal,chemarea politiei.
    Sunt curios cât din povestea acestui tânăr este realitate și cât este doar ficțiune.
    Interesant ca dacă respecți regulile normale nu are nimeni nici o treaba cu tine ca și cumpărător,participant la trafic auto și oriunde aiurea.Cam asa este și afara,nu-ți tolerează nimeni figurile de,,limbrici expulzat”.Ia sa vezi cum te tratează paznicii în Franța,Austria sau Germania?…O iei pe coajă de nu te recunoaște nici cea care ți-o dat țâțâ.
    Ce ar fi dacă fiecare ar face după cum îl taie capul?Unii nu dețin decât un neuron pricăjit.Daca muncești intr-o firma ai colegi de munca,ai șefi,ai reguli care trebuie respectate.Ce faci?…faci cum te taie capul?…pai nu ajungi sa primești nici primul salariu ca…zbori cu niște șuturi în dos(la figurat) după cum este și normal!
    Pai dacă te crezi ombilicul pământului și nu respecți pe nimeni și nimic la ce sa te aștepți decât la un tratament pe măsură.
    Prea mult ne injuram fără nici un motiv preamulte jigniri doar pe o poveste ticluita(90%) de cineva care sta și râde de voi.

  13. koko Răspunde

    nui problema ta …1o puncte la prostie…ca de unde am eu salaruin nici un caca viitu si iti iei o eugene la promotie

  14. koko Răspunde

    veziti de amarata ta de pensie si de leafa si prima ta de la stat si nai tu treaba cu vanzatorii care cotizeaza la buget fara sa ceara nimic

  15. koko Răspunde

    nu i musai a merge la moll la shoping,se poate merge mei bine la piata dupe leustean si urzici sau cel mai bine la o pizza unde precis ca bucatarul o prepara cu masca si manusi.da mai bine stati acasa ca sa fie bine,faceti pe supereroii ca la tv

  16. Nicusor Răspunde

    Masca nu protejeaza de nimic…..mereti ma spalati pe creier ce sunteti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.