Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Un sătmărean și-a înjunghiat fratele. Victima, transportată de urgență la spital

Un sătmărean și-a înjunghiat fratele. Totul s-a întâmplat în această dimineață, în localitatea Scărișoara Nouă din județul Satu Mare. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Ce spune Poliția:

În dimineața acestei zile, în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Scărișoara Nouă este transportat la spital având o plagă înjunghiată în zona toracelui.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești au stabilit faptul ca în jurul orei 05.50, în urma unui conflict spontan apărut intre doi frați, din Scărișoara Nouă, unul dintre aceștia a fost înțepat cu un obiect ascuțit în zona toracelui de către celălalt, fapt pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate și a examinării de către un medic legist, acesta a stabilit faptul că bărbatului, de 31 de ani, nu i-a fost pusă viața în pericol și sunt necesare 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În cauza cercetările continua în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.