Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Două femei, traversează pe roşu, în faţa unui autobuz din Satu Mare

Două femei s-au avântat să treacă b-dul Octavian Goga din municipiul Satu Mare pe culoarea roşie a semaforului instalat în luna decembrie chiar în faţa unui autobuz.

Imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini arată că femeile treceau strada ca şi cum nici nu ar fi semafor în zonă, aşteptând ca maşinile să oprească. Norocul lor este că şoferul unui autobuz le-a observat din timp, a avut vizibilitate bună şi a frânat.

Altfel, s-ar fi putut vorbi despre accident cu victime. Când s-au apropiat de mijlocul drumului, femeile au fost claxonate de şoferi şi au revenit pe marginea drumului. Cel mai probabil ele au uitat că în zonă a fost montat semaforul sau nici nu au știut de existența acestuia.

Dacă au avut noroc că au scăpat nevătămate din fața autobuzului, ele au fost reperate de un echipaj de la Poliția Rutieră, care a și pornit grirofarurle când a văzut ce s-a petrecut.

11 comentarii

  1. Manea Răspunde

    Semaforul acela este în plus . Nu face altceva decât să blocheze intersecția de la Burdea de 500 de ori pe zi . Până să fie montat , intersecția se bloca 5 minute , atâta cât le lua oilor să traverseze când ieșeau duminica de la biserică . Pentru 5 minute , au f…t toată săptămâna . Dar , așa e la noi , avem oameni “deștepți” puși pe pile în funcții despre care nici măcar nu auziseră că există .

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu e în plus. Totul e din cauza șoferilor cărora le e greu să acorde prioritate pietonilor pe trecere de pietoni. Unii fac raliu pe acolo și e musai să câștige timp vreo 1,4 secunde cât câștigă dacă merg cu viteză, mult peste 50 km/h, între fosta Billa și Burdea. De când e semaforul, adică de jumătate de an, nu a fost nici un accident cu pieton călcat pe zebră. înainte lunar era câte una. De vină e primăria și poliția rutieră care nu a făcut nici o promovare, nici o atenționare pentru acel buton. Multe oițe și acum trec acolo ca pe vad, așa este. Să nu mă contrazică careva. Stau în zonă și văd tot timpul ce se întâmplă. Înainte de semafor stăteai și 10 minute până când vreunui șofer i se făcea milă de tine. Dar și atunci exista pericolul ca vreunul să sară din spate și să te calce pe trecere. Asta experiență personală. Roșul ține nici 20 de secunde.

    • Nha Răspunde

      In plus e comentariul tau . Fa bine si mai lasa masina , ca mersul pe jos e sanatos . Tatzi vreti sa intrati cu masinile pana in magazin sau in blocul unde locuiti , n-ati mere 5 m pe jos ca vi se rup “ ouale “!

  2. Sofer si Ciclist si Pieton Răspunde

    #altu fără bmw Foarte Bine Precizat! Asa este!

    #Manea, Dacă dorești să stai cu fundul în mașina ai răbdare. Dacă nu ia-o pe jos sau cu bicicleta.

    Inca si asa sunt putine semafoare,

  3. Anonim Răspunde

    O propunere privind exploatarea semaforului : 1-setari a timpului apare verde în orele aglomerate mărind timpul verde autovehicule . 2 -Camera video inteligenta care va determina trafic intens și va trimite semnal semaforului modificând timpi 3- încurajarea politicienilor în schimbul viitorului vot pentru mandat la acțiune privind bunăstarea comunități .4-Numa Bine și rău la nime .

  4. Eu Răspunde

    Da normal ca șoferii sunt cei care nu sunt atenți, nu aveți dovada de față cât de atenți sunt pietonii, și pietonii sunt tot oameni, asa ca nu tot condamnați șoferii,toți fac greșeli, problema este ca lumea în ziua de azi este foarte grăbită stresata și cu capul în nori…. Dar totuși ar trebuii în astfel de cazuri sa fim mult mai atenți….. Fără înjurături și alte expresii jignitoare…..

    • V.Anton Răspunde

      “lumea in ziua de azi e foarte… stresata”..
      Sunt sofer de meserie si am condus in toata Europa … romanii au o atitudine foarte agresiva in trafic, foarte mult claxoneaza aiurea,injuraturi,etc. In traficul de afara ,soferii sunt mai flexibili, mai lasa de la ei daca cineva greseste …e un chin sa conduci in RO,plus ca majoritatea nu stiu sa conduca adecvat.

  5. Szalma Jack Răspunde

    Urgent modificare la setarile pentru trafic auto pentru ca pietonii “solicita ” verde din trei in trei minute ! Cel putin 10 minute semaforul trebuie sa fie setat pe verde pentru trafic auto dupa care un minut pietonii !!

    • abc Răspunde

      Nu pricepi că nu e setare? Se apasă butonul și din timp în timp se face verde pentru pietoni 20 de secunde? Dacă nu apasă nimeni pentru că nu sunt pietoni pentru traversare atunci merg mașinile în veselie ever forever.
      Eu pe toți șoferii urbei care sunt young &restless și se cred nemuritori i-aș trimite în recunoaștere de teren prin țările maghrebiene. Prin natura muncii am avut treabă în Egipt, Tunisia și Maroc. Dacă conduceți puțin pe acolo și nu vă faceți un kkt mare pe voi atunci sunteți șoferi! Până atunci sunteți niște parampampam la volan. Cam majoritatea. Inclusiv Turcia e floare la ureche pe lângă astea. Aaa, să verificați când conduceți pe acolo să aveți claxonul funcțional. E cel mai important! Fiți mai calmi măi oameni buni! De multe ori acele minute puține câștigate din grabă se termină la cimitir!

  6. Propieton Răspunde

    @SzalmaFasz bine ai punctat.Nesimtitii dracului, cum de au curajul sa mai iasa din case nemernicii de pietoni….trebuie impuscati toti si transformat trotuarele in benzi suplimentare ptr masini. Vai ce gandire “sanatoasa” ai mai PaiePula 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.