Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO. Primele imagini de la accidentul în care un bărbat a murit carbonizat

PortalSM a intrat în posesia primelor imagini video surprinse după accidentul mortal de aseară din Gherţa Mică, în care un bărbat a murit carbonizat.

Imaginile au fost surprinse de localnicii care se aflau în zonă imediat după impact. Maşina a luat foc imediat, astfel că nimeni nu a mai putut face nimic. Se pare că şoferul circula cu viteză.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanța cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț.

Sătmăreanul decedat ieri seara în cumplitul accident din Gherța Mică este plâns de o întreagă comunitate. Bărbatul avea numai 37 de ani și avea un băiețel.

Mugurel C. era foarte apreciat, fiind cunoscut drept un artist extrem de talentat. Vestea morții sale a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut.

,,Nu-mi vine să cred, era un om așa bun și blând, mai avea câțiva metri și ajungea acasă” sau ,,Nu sunt cuvinte cât de mare este durerea”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care l-au cunoscut pe Mugurel.

Cumplitul accident s-a produs ieri seară, joi, 6 mai, în localitatea Gherța Mică, iar autoturismul în care se afla Mugurel C. a luat foc.

Dacă ați surprins vreun eveniment în trafic nu ezitați să ne trimiteți filmarea pe whatsapp la numărul de telefon 0740146555 sau pe Facebook.

 

 

Un comentariu

  1. Marius Răspunde

    Asemenea filmări sant interzise in tari civilizate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.