Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Sute de motociclişti, în marș în județul Satu Mare

Sute de motocicliști din nord estul României participă la un marș prin care solicită respect în trafic pentru prevenirea accidentelor.

Potrivit organizatorilor, circa 300 de motocicliști din țară și din străinătate au format o coloană moto care a pornit din Zalău şi au ajuns la Tășnad. În această dimineaţă coloana a pornit de la Tăşnad şi merge mai departe spre Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației și Cavnic.
„Asociatia Dust Riders Tasnad, impreuna cu alte asociatii si cluburi moto din judetele invecinate si cu sprijinul Primariei Orasul Tasnad, a Politiei Rutiere Tasnad si a Jandarmeriei Tasnad, organizează marșul motociclistic de prevenire al accidentelor “Respect in Trafic”, unde sunt prezenti aproximativ 300 motociclisti”, a declarat printr-o postare pe Facebook, primarul oraşului Tăşnad, Adrian Farcău.

8 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Dar acord, dar ….. Eu zic că să jure cu mâna pe Codul rutier că îl vor respecta și atunci vor primi respect din partea celorlalți în trafic. Nu generalizez dar au pe câțiva în rândul lor și pe care i-am reținut ca imagine care trec cu viteză și razant pe lângă legile circulației. Nu e general dar ajung câțiva pentru a strica imaginea.

    • Radical Răspunde

      Corect . Au boala asta sa te sperie cu zgomotul facut de esapament in momentul in care accelereaza . Cred ca e chestie de încredere în sine . Volumul zgomotului eate invera proportional cu dimensiunea prohabului .

  2. Gheorghe Răspunde

    Radical,ce rău ești cu ei!Deci sa înțelegem ca dac fac zgomot mare sunt mici la prohab?…..îi bună!
    Io vreau sa spun ca zgomotul pe care îl fac unii este invers proporțional cu numărul de neuroni de sub…cască!O grămadă de frustrați printre ei.Este unul cu un motor din asta care face atata zgomot ca a speriat toți câinii și nu numai de pe strada mea.Ce urmează?….in curând va face un accident în care-și va pierde….casca.Prea mulți oameni l-au blestemat,ca să nu fie așa,eu doar aștept sa vad faza cât mai curând.
    Auzi nemernicule care ești?….bagă-ți mințile in cap dacă vrei sa scapi cu….cască întreagă!
    Politia nu face absolut nimic în aceste cazuri,egal zero.

  3. Satmarean Răspunde

    Adevărul e că sunt foarte indisciplinați motocicliștii și din păcate marea lor majoritate. Se strecoară printre mașini în plin trafic, turează motoarele, aleargă cu viteză motocicletele . Nu este cirect ceea ce fac zi de zi. În primul rând ei ar trebui să facă o ședință și să se reeduce .

  4. Sâcă Răspunde

    În ședință cu ei, ce mama dracului….🏍🏍🏍😁

  5. shumaheru Răspunde

    cati dintre ei stiu care e viteza maxima legala pentru motociclete ??

  6. adam ioan Răspunde

    Din pacate nici viteza si nici incalcarile curente ale regulilor de circulatie nu sint cauze majore ale accidentelor in care sint implicati motociclisti. Joaca pe drumul public, la care se dedau si automobilistii dar in mai mica masura, dublata de inconstienta cu care motociclistii trateaza pe ceilalti participanti la trafic fac ca ei sa devina victime sigure. Intrebarea nu este daca vor avea un accident ci cind ?!
    Daca iesi de pe un drum fara prioritate si vezi un motociclist la 400-500m in stinga cum iti dai seama daca vine cu 50 km/h sau cu 150 km/h ca sa stii daca ai timp sa iesi sau sa il lasi mai bine sa treaca ? Asa se intimpla majoritatea accidentelor in care se spune ca motociclistul avea prioritate dar cel care venea de pe drumul fara prioritate nu i-a acordat-o… Cind nici nu ai vizibilitate si apare nebunul de dupa colt cu 90-100 km/h aproape ca nici nu ai timp sa te dumiresti ce se intimpla.

    Cei care folosesc automobilele mai au si treaba cu ele, motociclistii in marea majoritate sint la joaca pe drumul public, indiferent ca respecta sau nu codul rutier… Drumul public e un loc periculos, cu cit stai mai mult pe acolo cu atit cresti sansele sa o mierlesti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.