Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

VIDEO. Urmărire ca-n filme în Maramureș. Autospecială avariată, polițiștii au tras focuri de armă

Urmărire ca-n filme, pe zeci de kilometri, pe șoselele din Maramureș. Polițiștii au tras focuri de armă, iar o autospecială de poliție a fost avariată.

Totul s-a petrecut ieri seară, la ora 22.50, atunci când polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, potrivit ActualMM. Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză mărită.

Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 30 km, până în zona Complex Turistic din Borșa. La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție.

Unul dintre polițiștii aflați în autospecială a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor autoturismului. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că, la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 65 ani din Borșa, care nu deține dreptul de a conduce.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul bărbatului de 65 ani, a rezultat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului, a rezultat atât avarierea autospecialei, cât și a autoturismului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Sunt continuate cercetările.

SURSA: Actualmm

2 comentarii

  1. Gelu Chelu Răspunde

    Sper ca i-au tras betivanului si vreo doua pulane !🤣🙈🤪

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    In tarile cu apa calda la robinet azi ii gatau autopsia iar maine neamurile i se adunau la priveghi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.