Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

Bătrân (80 ani) din județul Satu Mare, jefuit în propria casă. Pensionarul a rămas fără economii

La data de 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Livada au fost sesizați de către un bărbat, de 80 de ani, din Livada, cu privire la faptul că în data de 6 iunie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta locuinței sale, de unde ar fi sustras o sumă de bani și mai multe bunuri confecționate din metale prețioase, cauzând un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei.

În urma verificărilor desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, din Iojib, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, 9 iunie, să fie prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în vederea luării unei măsuri preventive.

Până în prezent, prejudiciul nu a fost recuperat. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    au fost catu si turcan ?? nu cred ,ei lasa fara pensie pe toti batranii

  2. România Răspunde

    Cred că hoțul purta mască ca să nu fie recunoscut. Deci implicit s-a protejat și de covid. În concluzie poate va fi iertat de furtul acestui “mărunțiș”. Mărunțiș zic față de ce se petrece la nivel de guvern.
    Dar am totuși o nelămurire sau întrebare. Toată lumea care are bani își ține mai nou banii acasă chiar așa în halul ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.