Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Diana Molnar-Creț, noul președinte al filialei municipale USR PLUS Satu Mare

Consilierul local Diana Molnar-Creț este noul președinte al filialei municipale USR PLUS Satu Mare. Ea și-a anunțat victoria printr-o postare pe pagina de Facebook: ,,Cred că ambiția, implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă de-a lungul timpului au fost calitățile principale care m-au ajutat să și câștig această funcție’’.

Redăm, mai jos, postarea făcută de Diana Molnar-Creț:

,,În momentul în care am intrat în politică, am intrat determinată de gândul că în acest loc voi găsi mediul propice, echipa potrivită pentru a schimba realmente modul de funcționare al lucrurilor din societate. Nu a durat mult până să îmi dau seama că nu am greșit, iar intrarea mea în USR PLUS a fost cea mai bună decizie luată.

Am fost implicată activ încă de la bun început, am fost prezentă în campanii electorale, am gândit strategii alături de colegii mei și tot alături de ei am reușit să închegăm o echipă puternică și ambițioasă. Aceste lucruri m-au determinat să candidez pentru funcția de președinte al filialei municipale USR PLUS și tind să cred că ambiția, implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă de-a lungul timpului au fost calitățile principale care m-au ajutat să și câștig această funcție.

Sunt recunoscătoare că am reușit să ajung până aici, deoarece adevărata ”luptă” abia acum începe și mă bucur să am sprijinul colegilor meu din noul birou local, și nu numai. Scopul nostru este să atragem alături de noi și mai mulți oameni tineri, ambițioși, profesioniști și perseverenți. USR PLUS Satu Mare este filiala care își va ține mereu ușile deschise în fața oamenilor dornici de schimbare!’’

5 comentarii

  1. Codruta Răspunde

    Niște scursuri mincinoase programate să distrugă țara, gen Clotild vai de voi ce vă așteaptă.

  2. Radu Creț Răspunde

    Din păcate USR Satu Mare a devenit moșia lui Radu Panait. Face ce vrea!

  3. Satmareanul Răspunde

    Oare unchiul fost procuror e in spatele lui Panait? S-au alti oameni din servicii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.