Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Accident grav în județul Satu Mare! A fost solicitat elicopterul SMURD

Astăzi, în jurul orei 08:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale unei persoane, implicată într-un accident rutier, în localitatea Bixad.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș, o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean și a fost solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou.

În accident a fost implicat un tractor cu un singur pasager.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au extras victima de sex masculin, în vârstă de 69 de ani, în stare inconștientă și necooperantă și a fost predată echipajului SMURD fiind transportată cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare.

Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Asta înseamnă tractor fără cabină…..adică protecție

  2. Anonim Răspunde

    Buna .
    Sănătate și noroc la medici ,suntem o tara săracă om învârstă e nevoit sa lucreze munci grele cu utilaje neconforme în zilele noaste .Bunicii noștri construiau socialismul NOI nici Var nu avem începem sa nu avem ce pierde dragi politicieni ,Sănătate și noroc ,

  3. Vasile Răspunde

    Nu ai nevoie de permis sa conduci sicriul( a se citi tractorul) pe drumul public.
    Asteptam urmatoarele accidente cu tractoristi fara permis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.