Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Accidentul din Viile Satu Mare: O șoferiță a fost rănită grav! Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentul grav ce a avut loc ieri, în localitatea Viile Satu Mare. În urma evenimentului rutier o șoferiță a fost rănită grav.

Ce spune Poliția:

La data de 22 iunie, în jurul orei 16.30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Viile Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 45 de ani, din localitatea Ardud-Vii, aflându-se în parcarea unei societăți comerciale din Viile Satu Mare, la ieșirea din aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, de 21 de ani, din Viile Satu Mare.

Ca urmare a evenimentului rutier conducătoarea auto, de 45 de ani, a suferit vătămări corporale grave. Ambele persoane implicate au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ieșirea din parcare cu spatele fără să se asigure a costat-o scump pe doamna!
    Cealaltă posibil să fi avut viteza prea mare, dar va fi greu de demonstrat!

  2. zz Răspunde

    Nu a iesit cu spatele, pentru că s-a ciocnit de partea șoferului. Numai dacă celălalt participant călătorea în direcția opusă.

  3. Cristi Răspunde

    Eu cred că totuși s-a asigurat când a intrat pe drum dar o fi apăsat din greșală accelerația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.