Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Călători blocați în ”Trenul Soarelui”, într-o căldură infernală. Locomotiva s-a defectat

Sute de călători rămași blocați în trenul IRN 1942, care a plecat joi după amiază din Baia-Mare au făcut un apel disperat către autorități, titrează Vasile Dale. Oamenii au stat la peste 60 de grade, în condițiile în care geamurile nu s-au putut deschide. Mai mult decât atât, locomotiva trenului s-a defectat.

Oamenii au fost disperați pentru că temperaturile au devenit insuportabile. În vagoane au fost peste 60 de grade, nu a existat aer condiționat, iar geamurile de la cușeta au fost blocate. Toate aceste “condiţii” la un bilet plătit la clasa 1.

Trenul a rămas la Jibou, în judeţul Sălaj, iar astăzi, la ora 11.00, ar fi trebuit să ajungă la destinație în Mangalia, ceea ce e puțin probabil având în vedere problemele actuale.

,,Suntem în vagonul ăsta la clasa I, vagon de dormit, la temperatură de cel puțin 60 de grade. Din Baia Mare a pornit la 17.50, abia acum a pornit din gara din Jibou, unde am stat vreo 40-50 de minute într-un infern… o căldură… Cod roșu de caniculă și noi stăm într-o cușcă, geamurile închise ermetic, fără perdea, fără aer condiționat.. Un infern!” – a declarat una dintre călătoare.

Trenul CFR IRN 1942, Baia Mare – Mangalia face în mod normal 17 ore și 16 min până la destinație, fiind una dintre cele mai lungi curse din România.

Sursa: Vasile Dale

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Mergeti cu avionul undeva la Adriatica sau oriunde nume la Marea Neagra nu! Apoi autoritatil se mira ca de ne nu merge turismul la litoral cum trebuie! Oare de ce? Intre timp cursa cu avionul la mare nu functioneaza anul asta la Tarom! Pe cuvantul meu, atat Tarom cat si CFR merita din plin sa dea faliment!
    In paranteza la unguri Malev e in faliment total si s-a desfiintat de vreo 10 ani! Noi, care avem bani nu-i asa, tinem in viata astfel de entitati care produc numai paguba!🤔😱😤😲🤯😭😫😖

  2. ciprian Răspunde

    La CFR, mizeria si umilinta face parte din preţul biletului

  3. Aspi Rina Răspunde

    Pentru doua persoane la vagon de dormit pana la mare platesti 1100 lei dus-intors !Dar ca sa obtii aceste bilete trebuie sa mergi noaptea la ora 12 la casieria cfr cu 20 de zile inainte fix !Altfel nu pupi bilete ! Iar conditiile pe care ti le ofera…se vede ! Calatoria o faci exact cu aceleasi vagoane si locomotive cu care ai calatorit si acum peste 30 de ani,cele ceausiste !! In Africa calatoresti aceeasi distanta la jumatate de pret cu trenuri de lux ! IN AFRICA !!! https://www.youtube.com/watch?v=baBv1EYrPKM 😜😂😁👍

  4. Bucuresti Răspunde

    Asta e Rrumania mare. Ne conduc niste fanarioti rromi din lumea a trea.

  5. xpert86 Răspunde

    cfr e hotia ca f…….. pe toti in Romania!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.