Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Mai multă siguranță. Sistem de iluminat cu LED la trecerile de pietoni din Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare continuă iluminarea suplimentară a trecerilor de pietoni. Au fost amplasate corpuri LED în alte patru locații din oraș.

,,Iluminăm suplimentar prin corpuri LED trecerile de pietoni care prezintă risc mai ridicat de accidente. Am finalizat sistemul de iluminat în alte patru locații și vom continua și în alte zone din oraș!’’, informează municipalitatea.

8 comentarii

  1. pieton Răspunde

    siguranta pwlii cand soferul merge cu 80 la ora spre trecere, il doare in cot ca cineva sta in fata trecerii ptr pietoni, nu odata am patit

    • Nha Răspunde

      Exact . Mai bine puneau niste limitatoare , sunt singurele care mai taie elanul teribiliatilor !

  2. Unu' Răspunde

    MUSAI trebuiesc supra-înălțate toate trecerile de pietoni din oraș și introduse limite de viteză de 30 Km/h + limitatoare în toate zonele cu circulație pietonală intensă!

    • Golf Răspunde

      Bagati-ai amortizoare si faruri la pantofi , cand vin cu golfu ,nu te baga !

  3. altu fără bmw Răspunde

    Iar atunci unii vor decola de-a dreptul. Pentru ca la halul in care se conduce in oras e posibil si asta. Chiar nu pricep unde se grabesc unii. Dar cel mai mult imi plac soferii care conduc ca niste veritabili schumacheri pe strada iar apoi cand coboara din masina si parcheaza la mall cu cheia de contact in mana circula prin parcare de parca ar fi ceva tarla si nu parcare publica. Adica la unii caii putere influenteaza negativ inteligenta?

    • Bogu Răspunde

      Ai facut vreodata o sesizare la “mall”? De altfel cam trebuie sa existe o toleranta a soferului in parcare. Soferul care devi pieton nu poate zbura pana la intrarea in centrul comercial. Degeaba te plangi pe portal, asta nu rezolva nimic. Incearca sa faci ca si mine o sesizare la politie pentru ca era sa fiu lovit pe trecerea de pietoni si zilele urmatoare am vazut Politia Rutiera in zona, care “premia” pe cate unul. Intamplarea face sa am autoturism cu mai mult de 200 hp si cred ca nu tine deloc de inteligenta, are treba cu educatia si simtul civic.

      • altu fără bmw Răspunde

        Stiu si eu. M-am lamentat doar cu voce tare. Eu ma refeream la cei care coboara din masina si brusc uita ca sunt intr-o parcare. In schimb daca ei sunt la volan sa vezi ce il claxoneaza pe concetatean care face exact ce faceau si ei inainte de a urca la volan! Adica merg ca vitele pe aratura in parcare fara sa le pese de ceva. In parcarea mallului sau a supermarketului nu se baga rutiera ca e parcare privata. La cum se circula si se respecta codul rutier in orasul asta cateodata ma mir ca sunt DOAR atatea accidente. Multi nu stiu cum au capatat permisul, sincer.

  4. altu fără bmw Răspunde

    După ce am citit știrea de mai jos am rămas fără coloană sonoră. Nici nu mai zic nimic!
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-la-volan-pe-a1-cu-copilul-in-brate-soferul-deranjat-ca-i-s-a-atras-atentia-1549913
    Că față de asta noi suntem mici copiii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.