Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Muniție din al Doilea Război Mondial, găsită în județul Satu Mare

Astăzi, în jurul orei 09:40, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru asanarea teritoriului, de un proiectil exploziv de calibru 37 mm, în localitatea Hurezu Mare.

Muniția a fost găsită de către un cetățean în timp ce efectua lucrări pentru introducerea apei potabile în gospodărie. Acesta a anunțat autoritățile, iar o echipă specializată în astfel de intervenții s-a deplasat la fața locului. Proiectilul, rămas din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicat și transportat la depozitul de muniții rămase neexplodate, urmând să fie distrus.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Mai sa fie Răspunde

    Eu propun ca acele autoritati care suna la politie ,pompieri pt acest…..FER???sa plateasca combustibilul,zilele persoanelor implicate ,si o amenda zdravana,,,pai mai prostule se vede de la o posta ca este o bucata de greutate de ceas cu ,,,,cucule,,,,ESTE MARE GRADINA DOMNULUI,cred ca uni au chef de joaca,,doamne fereste de unul real ,,,deci intrun cuvant nu este de JOACA si de gluma ,,,,,,eu as propune ca aceea persoana care a validat,ca este bomba sa stea de paza cateva,zile,nopti sa se uite bine ce este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.