Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Povestea impresionantă a unei tinere din Satu Mare. De la casa de copii la titlul de ”Șefă de promoție”

O tânără de la o casă de copii este șefa de promoție a unui liceu din Satu Mare! Gabriela Josefina Boitor a crescut la Casa de Tip Familial din Borlești, iar acum se pregătește să meargă la facultate. Adolescenta a fost desemnată șefă de promoție a Liceului tehnologic ,,Constantin Brâncuși” din Satu Mare.

,,Eleva Gabriela, în anul I de liceu, a primit premiul III, iar în anii de liceu, doi și trei, a obținut de fiecare dată premiul I. A fost o elevă conștiincioasă, foarte ambițioasă și a demonstrat cu prisosință că dacă îți dorești ceva și lupți pentru a fi cel mai bun, se poate…”, a spus Codaț Corina, șefa CTF DANIEL Borlești.

Tânăra a fost felicitată și de conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare.

,,Felicitări, Gabriela, pentru performanțele pe care le-ai obținut în anii de liceu. Suntem mândri de tine. Ai devenit în același timp și un exemplu de neuitat pentru ceilalți copii de la CTF DANIEL din Borlești. Am încredere în tine că vei obține rezultate deosebite și în anii de facultate. Îți doresc mult, mult succes în pregătirea viitoarei tale profesii…”, a spus Mariana Dragoș, director general DGASPC Satu Mare.

6 comentarii

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    FELICITĂRI PENTRU STRĂDANIE! MERIȚI TOATE LAUDELE! SUCCES PE MAI DEPARTE, GABRIELA JOSEFINA!

  2. Linda Răspunde

    Felicitari!
    Nu imprejurarile ne definesc destinul!

  3. Satmarean Răspunde

    Felicitări și multe împliniri! Bunul Dumnezeu să o ocrotească mereu!

  4. Unu Răspunde

    Felicitări!! Bafta multă.

  5. ombre Răspunde

    felicitari!firme cu renume ar putea sprijini un pic financiar la facultate poate la terminare vor avea un specialist cu care se vor mandri in viitor! succes!

  6. AziNu Răspunde

    Foarte tare! Felicitari!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.