Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Travestit prins în timp ce racola clienţi, lângă Grădina Romei

Travestit prins în timp ce racola clienţi lângă Grădina Romei din municipiul Satu Mare. Agenţii Poliţiei Locale au desfăşurat şi astăzi o acţiune pentru combaterea prostituţiei, fiind depistat un tânăr de 19 ani îmbrăcat în haine feminine, rujat şi machiat ca o femeie, cu unghii false şi poşetă în timp ce racola clienţi.

El a fost sancţionat alături de celelalte prostituate, cu suma de 500 de lei, pentru prostituţie, conform Legii 61/1991.

 

17 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Reclama mascata. Cum a platit , numa el stie (sau ea)

  2. ... Răspunde

    Priviți cum arată noua Anormalitate promovată de unii!!!😱😱😱😲🤯

  3. Nicusor Răspunde

    Io i-as taia c…..e jos :))))))

  4. Pixulescu Răspunde

    x-ulescule, tu esti? Tarfa mica, stiam ca va merge prost, dar nici chiar asa …

  5. raul Răspunde

    asta este de la USR!!!?:)))))))

  6. ??? Răspunde

    Ce e trist e ca acest “exemplar” și numai el…și alte “doamne” de pe la Gradina Romei sunt asistați social de către statul roman. Mai mult de atât primesc și locuință sociala de la Primăria Satu Mare…în zona Titulescu ca doar nu o sa locuiască oriunde. Probabil activitatea “domnisorului” din zona Gradina Romei este munca prestata în folosul comunității…:)

  7. Atti Răspunde

    Da ce ați vrea sa racoleze …fluturi !!dragi romani!!??

  8. H&R Răspunde

    Nu de alta, dar si politistii locali (dar mai bine loiali de cineva) sunt mari cwrve. Si pe ei ar trebui amendati. Dar totusi cum? Ei pe ei?

  9. Vasile Dragos Răspunde

    USR PLUS ciuma pop onarilor in România…

  10. chupacabra Răspunde

    L-au amendat fara sa fie de vina. Era prin zona deoarece era constipat si nu avea bani de medicamente, asa ca a apelat la remedii naturale. Multe femei ar putea lua lectii de la el despre cum sa se ingrijeasca si sa se imbrace.

    • Nicusor Răspunde

      Ai dreptate chupacabra :)))))) Fetele din ziua de azi se imbraca ca niste saci de cartofi. Zero feminitate

  11. Chipacabra Răspunde

    Încă o dovadă în plus că bărbații sunt mai râvniți și mai doriți decât femeile ! Doar un bărbat poate ști cel mai bine ce ii place unui bărbat., femeile habar nu au de acest aspect.

  12. ??? Răspunde

    Citesc comentariile voastre și încep sa cred ca datorita oamenilor ca voi supraviețuiesc exemplarele din articol….nu sunteți sănătoși oameni buni!! Se vorbește de travestiți care se prostituează în spațiul public și voi vorbiți de cât de frumos sunt îmbrăcati…îmi pare rău să afirm lucrul asta dar, nu el este problema!!…pentru ca el este un caz singular sau rarisim…dvs sunteți problema!!!!…cei are încurajați disfuncționalitățile sociale!…și mai sunteți și lăsați sa va exprimați public…VAI DE NOI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.