Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sătmărean salvat de polițiști dintr-un apartament inundat de fum

În cursul acestei zile, în jurul orei 11.50, agent șef de poliție Șimon Antal și agent șef principal de poliție Balea Daniel, ambii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, au salvat o persoană dintr-un apartament, în care izbucnise un incendiu.

La data de 17 iunie, ora 11.47, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că dintr-un apartament situat pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare, iese fum dens.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, la un apartament situat la parterul blocului. Totodată, prin geam au observat silueta unei persoane, fapt pentru care au forțat geamul și au extras din apartament, un bărbat de 48 de ani, care prezenta dificultăți în a respira.

Astfel că, până la sosirea echipajelor I.S.U. Satu Mare polițiștii au îndepărtat victima de la locul incendiului. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și transportat cu autospeciala SMURD la spital.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.