Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Sătmăreni amendați cu peste 10.000 lei, după ce au dat foc unor gunoaie

În urma verificării unei sesizări, comisarii Comisariatului Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu au constatat că pe două amplasamente diferite, învecinate, două persoane fizice au dat foc la deșeuri de ambalaje din plastic, hârtie-carton, filtre de uleiuri, textile (resturi de tapiserie auto), respectiv o anvelopă uzată .

Persoanele vinovate au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum total de 10.500 lei și li s-au impus măsuri privind respectarea prevederilor legale din domeniul gestionării deșeurilor.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

5 comentarii

  1. Gather Răspunde

    Bravo….sesizati mereu chestiile astea,jegosii dracului.

    • ... Răspunde

      Măi, de fapt nu e frumos și nici legal. Dar problema se pune ce să facă omul dacă are astfel de deșeuri? Pentru că nu prea are ce să facă. Iar cuantumul amenzii este de-a dreptul absurd de mare. Pe persoană fizică asta nu are cum să fie plătită. Eu asta nu înțeleg când se dau astfel de amenzi imense. Ca și la starea aia de asediu/necesitate/urgență de anul trecut. Bineînțeles amenda este perfect justificabilă, mărimea amenzii e problemă.

      • Gather Răspunde

        Sunt alte solutii,sunt si firme private ce iti i-a deseul. Cat despre amenda??….Eu le-as taia o mana,amenda e nimic.

        • ... Răspunde

          Deșeurile specificate în articol nu ți le ia nimeni. Sunt deșeuri care nu prea se pot recicla, nu ai ce face cu ele. Eventual ceva firmă care pentru bani ți-i ia și se debarasează de ele absolut ilegal la marginea orașului. Că asta se întâmplă acum și nu e bine deloc. Iar referitor la tăiatul mânii !?!? Eu zic că prima dată oferă oamenilor soluții și dacă nu face ce trebuie sunt de acord să-i taxezi. Prima dată ar trebui călărit Florisal care în continuare își bate joc la scară mare de incipientul sistem de colectare selectivă inventat tocmai de ei.

          • Gather

            Deci dupa tine ,toate deseurile din tara asta pomenite in articol se dau foc sau se abandoneaza??? Respect…si cu asta am inchis subiectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.