Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Ştefan Csordas: Se impune reevaluarea liberalilor din funcţii publice din Satu Mare

Ştefan Csordas, candidat la preşedinţia PNL Satu Mare, consideră că este necesară o analizare atentă a tuturor persoanelor numite în funcţie cu sprijinul partidului.

El a declarat, la emisiunea PortalSM LIVE, că se impune categoric analizarea activităţii persoanelor care au funcţii precum viceprimari, vicepreşedinţi de de Consiliu Judeţean sau directori de instituţii.

“N-o să-i schimb eu. O să fim o conducere, o să fie un BPJ. O să le arăt real valoarea fiecăruia în poziţia în care a ajuns. (…)  Oamenii trebuie reevaluaţi, nu numai funcţia de vicepreşedinte sau viceprimar. Cum pui un director într-o funcţie  sau într-o deconcentrată? Că eu zic că e bun? Trebuie să vedem, suntem 50 de oameni în BPJ-ul, să vină cu propuneri, să fie 3-4 pe un post”, a spus Csordas.

Acesta consideră că are mari şanse să ajungă preşedinte şi doreşte în continuare o colaborare cu UDMR.

“Eu dacă aş fi preşedinte, şi din partea mea sunt 100% sigur că o să fiu, prima colaborare va fi cu UDMR-ul. Am nume unguresc, dar sunt român, dar ei au un cuvânt de spus aici, peste 35% iau oricând la vot. Nu am eu treabă cu etnia, sunt patriot, dacă vorbesc de România îmi vine să plâng”, a mai spus Csordas.

Emisiunea integrală poate fi urmărită în videoclipul următor:

 

Un comentariu

  1. Satu Mare Răspunde

    Primul reevaluat este tabloul inestimabil de la consiliul județean domnul vicepresedinte Valer Beseni care încasează 12000 lei fara nici o atribuție,doar prin simplul fapt că este finul baronului local deputatul PNL combinagiul Cozma Adrian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.